info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.56% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: TRANZACȚIONARE & EXECUTARE

Care este nivelul de Oprire?

Nivelul marjei (%) se calculează după cum urmează: Soldul/ marjă X 100.

FxPro le oferă trader-ilor posibilitatea de monitorizare a marjelor în timp real și le oferă opțiunea de Protecție împotriva Balanței Negative a contului (în conformitate cu Politica de Executare a Ordinelor FxPro) pentru a ne asigura că ai noștri clienți nu vor pierde mai mult decât investiția per total.

Pentru conturile înregistrate sub jurisdicțiile FCA / CySec, nivelul Oprire este de 50% pentru toate conturile. În cazul jurisdicțiilor SCB / MENA, opțiunea de Oprire este de 20% pentru MT4 și 30% pentru MT5 / cTrader.

Pentru conturile ctrader, va fi folosită marja logică Spotware 'Smart Stop Out'. Mai multe informații despre aceasta pot fi găsite aici: https://help.spotware.com/trading/smart-stop-out
Was This Article Helpful?