info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 78.90% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 80.59% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Acțiuni corporative

Cerințele de marjă pentru acțiuni, cu un raport privind veniturile viitoare și/sau acțiuni corporative și/sau alte acțiuni (denumite colectiv, 'evenimentul corporativ'), pot crește, dar până la nu mai mult de 5 ori procentul normal, cu 5 zile lucrătoare înainte de evenimentul corporativ și pot rămâne în vigoare după evenimentul corporativ, la discreția exclusivă a FxPro.

În perioada în cauza, se vor aplica noi cerințe de marjă pentru toate tranzacțiile deja existente și cele noi. Cliențîi FxPro vor rămâne pe deplin responsabili pentru monitorizarea, atât a marjei necesare a contului (conturilor), cât și a marjei disponibile, atât înainte, cât și în timpul perioadei afectate. Ca urmare a celor de mai sus, clienții FxPro înțeleg și acceptă că acest lucru poate avea drept rezultat implicarea unui apel în marjă și/sau oprirea contului/conturilor.

Dividende
 • FxPro își rezervă dreptul de a majora cerințele de marjă înainte de eliberarea unui dividend.
 • Pozițiile Long - Clienții care dețin poziții Long la data ex-dividendelor vor primi un dividend sub forma unei ajustări în numerar (depozit).
 • Pozițiile Short - Clienții care dețin poziții Short la data ex-dividendelor vor fi taxați cu suma de dividend sub forma unei ajustări de numerar (retragere)

De reținut: Stocul poate fi oferit ca dividend, suma dividendului trebuind să fie calculată folosindu-se prețul acțiunii pentru a determina ajustarea de numerar (a se vedea ajustările parțiale ale cotelor ).

Ajustări Fracționare ale Acțiunii

În cazul în care acțiunea corporativă are că rezultat o poziție fracționată, componenta fracționată poate fi reprezentată ca o ajustare de numerar, independentă de modul de manevrare pentru poziția nefracționată. Valoarea de ajustare va fi egală cu poziția fracționată pe interval de timp, la prețul de închidere ajustat în ziua anterioară datei plății.

Divizare Stoc
Divizarea normală a stocului

Din moment ce nu are loc nici un impact asupra capitalizării de piață a companiei, acțiunea efectuată este aceea de a reflecta poziția deținută a acțiunilor clienților folosindu-se raportul de divizare anunțat.

Exemplu:
 • Clientul a cumpărat 100 de acțiuni în AAPL la $400, tranzacționând în prezent la $500. AAPL anunță o divizare a stocurilor de 2-pentru-1
 • Poziția de 100 de acțiuni a clientului este închisă plată
 • 2 noi poziții sunt deschise pentru client, 100 de acțiuni de fiecare, deschise la $200, noul preț al pieței fiind de $250
 • Clientul nu este afectat, deoarece acțiunile rămân aceleași ca înainte de divizarea stocului
Divizare Stoc Inversată

Din nou, nu există niciun impact asupra plafonului de piață al companiei, iar pozițiile clienților trebuie să fie modificate pentru a reflecta noul preț al acțiunilor.

Exemplu:
 • Clientul a cumpărat 100 de acțiuni în AAPL la $400, tranzacționând în prezent la $500. AAPL anunță o divizare de stocuri de 1-pentru-10
 • Poziția de 100 de acțiuni a clientului este închisă plată
 • Se deschide o nouă poziție pentru client, 10 acțiuni deschise la $4000, noul preț al pieței fiind de $ 5000
 • Clientul nu este afectat, deoarece acțiunile rămân aceleași ca înainte de divizarea stocului
Dreptul de emitere

Rezultat într-unul din următoarele aspecte: livrarea unei garanții corecte, emiterea unui CFD corect sau ajustarea de numerar.

 • Deși dreptul de emitere îi va oferi clientului o opțiune de cumpărare a acțiunii la un preț redus, prețul acțiunilor va fi redus deoarece și acțiunea suplimentară va dilua valoarea acțiunii
 • Acțiune de prevenire a scurtării (go short) acțiunilor după anunțuri