Rămâneți în siguranță online

Informații importante despre securitatea online

Cum vă protejează FxPro datele
Precauții pe care trebuie să le luați
Contact suspect care pretinde că este FxPro
Raportarea fraudelor

Cum vă protejează FxPro datele

La FxPro, siguranța datelor despre clienți este o prioritate și avem măsuri de securitate sofisticate concepute pentru a vă proteja informațiile personale, confidențialitatea și fondurile.

  • Folosim cele mai înalte niveluri de criptare a datelor pe site-urile și aplicațiile noastre
  • O echipă puternică de profesioniști monitorizează constant și este întotdeauna pregătită să răspundă la orice incident sau activități neregulate în plățile online
  • Luăm toate controalele pentru a menține portalul FxPro Direct ca un loc sigur pentru executarea tranzacțiilor dumneanoastră
  • Parolele trebuie să aibă o anumită complexitate și lungime
  • Pentru orice actualizare a informațiilor personale / prelucrarea oricăreia dintre solicitările dumneavoastră de date cu caracter personal, vom verifica dacă ați făcut această solicitare înainte de a întreprinde orice acțiune
  • Opțiune de verificare în 2 pași
  • Confirmări automate prin e-mail pentru modificările aduse parolei contului dumneavoastră
  • Avem un ofițer responsabil pentru protecția datelor care monitorizează conformitatea cu GDPR și suntem auditați în mod regulat de părți externe împotriva tuturor controalelor pe care le avem pentru a ne proteja sistemele și datele.

Detalii despre modul în care obținem și folosim datele dumneavoastră pot fi găsite în politica de confidențialitate .

Precauții pe care trebuie să le luați

Când vine vorba de operațiuni bancare și financiare online, există mai multe măsuri de precauție pe care ar trebui să le luați pentru a preveni eventuale tentative de fraudă sau înșelătorie.

Pe această pagină, veți găsi îndrumări și sfaturi pentru a vă păstra datele și finanțele online în siguranță .

Feriți-vă de phishing

E-mailurile de phishing sunt o tactică obișnuită folosită de fraudatori, folosită pentru a obține informații personale, prezentându-se ca o companie de încredere. Nu deschideți niciodată atașamente și nu dați click pe linkurile din e-mailurile suspecte sau răspundeți la acestea. Aveți grijă ca escrocii care folosesc domenii de e-mail cu nume similare care apar ca și cum ar fi o sursă oficială. Deși nu întotdeauna este cazul, astfel de e-mailuri conțin adesea greșeli de ortografie sau formatare necorespunzătoare, ceea ce poate fi un indiciu că ceva nu este în regulă.

Phishingul vocal și falsificarea numerelor este o altă metodă utilizată pentru a convinge victimele să dezvăluie date sensibile, astfel încât să confirmați întotdeauna autenticitatea, chiar și dintr-un număr pe care îl recunoașteți.

Navigare sigură

Când navigați online, verificați dacă site-ul web are https: // și pictograma lacăt securizat din bara URL. Feriți-vă de falsificarea site-urilor web, în ​​cazul în care un site legitim este clonat și utilizat pentru a colecta informații despre clienți, adesea trimis prin e-mailuri de phishing sau ferestre pop-up de browser.

Folosiți numai conexiuni de internet sigure și nu WIfi publice, deoarece astfel de rețele sunt mai deschise hacking-ului. Dacă utilizați un computer partajat, nu salvați niciodată informațiile de conectare și ștergeți memoria cache și cookie-urile după fiecare sesiune.

Viruși și programe malware

Programele malware și virușii dăunători pot trimite informații de pe dispozitivul dumneavoastră sau pot modifica detaliile tranzacției în încercarea de a vă fura identitatea sau fondurile. Nu descărcați fișiere sau programe din surse necunoscute.

Configurați un software anti-malware pe orice dispozitiv pe care puteți utiliza și actualizați-l frecvent. De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți cele mai recente actualizări ale sistemului de operare pe dispozitivul dumneavoastră.

Nu dezvăluiți datele dumneavoastră!

Nu partajați niciodată parola (parolele) dumneavoastră sau informațiile sensibile ale contului cu nimeni și nici nu scrieți parole sau codurile de acces. Aveți grijă de orice contact care vă solicită să furnizați detalii despre cont sau informații personale, cum ar fi ID-ul dumneavoastră

FxPro și alte companii de renume nu ar solicita niciodată astfel de detalii și ar trebui să considerați că orice de contact sau cerere de ecest gen este suspectă.

Nu-l ușurați

Uneori este ușor pentru fraudatori, pur și simplu din cauza lipsei complexității parolei sau a schimbării. Schimbați-vă parola (parolele) frecvent și utilizați o combinație de simboluri, cifre, litere mari și mici. Nu utilizați parole care conțin nume de familie, animale de companie sau porecle, deoarece acestea sunt ușor de ghicit. Utilizați parole diferite pentru diferite site-uri web și activați autentificarea cu mai mulți factori ori de câte ori este posibil.

Contact suspect care pretinde a fi FxPro

Pentru claritate, am dori să subliniem faptul că FxPro:

Nu oferă schimbul fizic sau servicii de plată legate de criptomonede.

Nu vă va cere niciodată parola (parolele) sau alte informații sensibile.

Nu vă va solicita niciodată să efectuați transferuri către și de la contul dumneavoastră. Efectuați plăți numai prin portalul nostru FxPro Direct.

Nu se va angaja în nicio consiliere de investiții sau tranzacționare.

Serviciile nu includ administrarea activelor sau garantarea unor randamente ale investiției.

Oricare dintre cele de mai sus trebuie considerat suspect.

Raportarea fraudelor

Raportați imediat orice suspiciune de fraudă către agenția de securitate cibernetică sau autoritățile competente din jurisdicția dumneavoastră.

Dacă primiți apeluri, e-mailuri sau SMS-uri nesolicitate care pretind că sunt FxPro, nu participați la nicio comunicare și raportați-ne imediat prin canale oficiale de comunicare pe site-ul nostru web.

Vă rugăm, de asemenea, să ne informați dacă observați tranzacții neautorizate în contul dumneavoastră sau suspectați că o parte terță poate avea acces la informațiile contului dumneavoastră.

Suntem aici pentru a vă sprijini și ne-am angajat să lucrăm împreună pentru a preveni frauda și pentru a vă ajuta să vă păstrați siguranța finanțelor.

Software oficial și comunicare

FxPro operează mai multe canale oficiale de social media:

Vă reamintim să fiți prudenți față de canalele de comunicare neautorizate și să nu divulgați date personale sau informații sensibile ale contului pe rețelele de socializare.

Aplicația mobilă oficială FxPro este disponibilă pentru descărcare numai din Apple App Store și Google Play store. Alte software-uri oficiale de tranzacționare furnizate de noi pot fi găsite în centrul nostru de descărcare .

play-marketios-store

Vă rugăm să vă asigurați că utilizați numai aplicații și software din surse oficiale. Dacă aveți suspiciuni cu privire la o aplicație sau la un canal de socializare și doriți să verificați autenticitatea, vă rugăm să ne contactați prin unul dintre canalele noastre oficiale de comunicare , care se găsesc pe pagina de contacte .