info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: TRANZACȚIONARE & EXECUTARE

EA / cBot vor mai continua să funcționeze după ce închid platforma?

Pentru ca EA-ul să poată tranzacționa pentru tine, dispozitivul tău trebuie să funcționeze cu terminalul MT4 / cTrader deschis. Închiderea terminalului va determina oprirea tranzacțiilor tale cu EA / cBots.
Te poți abona la FxPro VPS (Virtual Private Server) pentru a tranzacționa EA-uri / cBots non-stop, indiferent dacă terminalul tău MT4 / cTrader este deschis sau computerul tău funcționează.
Was This Article Helpful?