Tabelul de comparare a platformelor

Unul dintre avantajele tranzacționării cu FxPro este varietatea de platforme și tipuri de conturi pe care le oferim. Nu numai că oferim o gamă largă de platforme de tranzacționare de calitate superioară, cum ar fi cTrader, Metatrader 4, Metatrader 5 și soluția proprietară, dar oferim și diferite condiții de tranzacționare, permițând o experiență mai personalizată, adaptată preferințelor dumneavoastră specifice.

Cu peste 2100 de active CFD în 6 clase diferite, execuție de calitate, instrumente avansate de tranzacționare online și sisteme de tranzacționare, avem ceva care va satisface cerințele tuturor!

-

Vă rugăm să consultați tabelul nostru de comparație de mai jos pentru a vedea diferențele cheie între fiecare tip de cont pe care îl oferim. Puteți găsi, de asemenea, o comparație a caracteristicilor platformei. În mod alternativ, puteți contacta echipa noastră de suport pentru clienți, care este disponibilă 24/5, pentru a discuta despre produsele noastre, nevoile și așteptările dumneavoastră de tranzacționare.

Compararea conturilor
Caracteristici ale platformei

* Sub rezerva Politicii de Executare a Ordinelor

Notă: Media spreadurilor pentru fiecare instrument poate fi găsită în specificații

Timp mediu de execuție <13 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu latență ultra-scăzuta pe co-locație

Alege-ți Platforma Ta

Oferim clienților noștri o gamă largă de platforme de tranzacționare desktop, web și mobile, inclusiv platforma FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 și cTrader.

Platforms

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

Platforms

Diferența dintre MT4 și MT5 (MT4 vs MT5)

Atunci când decideți asupra unui tip de cont, trebuie să luați în considerare 3 lucruri principale: produsul (produsele) cu care doriți să tranzacționați și condițiile de tranzacționare, tipul de execuție și, în sfârșit, capacitățile și caracteristicile platformei în sine.

Noua noastră platformă internă este soluția perfectă totul-în-unul, deoarece oferă întreaga gamă de active și execuție de înaltă calitate pentru care suntem renumiți, prin soluții puternice web și mobile.

Diferența cheie dintre MetaTrader4 și MetaTrader5 constă în gama de produse CFD disponibile pe fiecare dintre ele. Platforma MT4 vă oferă șansa de a deschide poziții pe toate cele 6 clase de active, în timp ce MT5 suportă o gamă mult mai largă de acțiuni, iar cTrader nu suportă acțiuni sau futures.

Rețineți că MetaTrader5 este o platformă de „netting” în mod implicit. Aceasta înseamnă că tranzacțiile sunt agregate, iar acoperirea sau hedging-ul nu este posibilă, deși putem oferi o versiune de „acoperire sau hedging” a platformei la cerere.

În ceea ce privește costul, percepem un spread pentru toate produsele noastre, spread-urile valutare pe platforma cTrader fiind în general mult mai mici, dar cu un comision fix. Puteți examina orice diferențe de taxe/condiții de tranzacționare pe fiecare platformă pe pagina cu specificațiile instrumentului. De asemenea, se pot aplica taxe de rollover și dividende: https://www.fxpro.com/commissions-swap-charges

Tehnologia avansată de tranzacționare și accesul la lichidități profunde ne permit să furnizăm executare de piață de calitate și să menținem statistici de execuție excelente, care sunt disponibile public pe site-ul nostru web: https: //www.fxpro. com / pricing / model

Oferim, de asemenea, tipul clasic de cont de execuție instantanee împreună cu platforma Metatrader 4, cu o opțiune de spreaduri fixe ​​disponibile.

În ceea ce privește potențialul ușor de utilizat, gama MetaTrader, incluzând MT5 și MT4, este soluția clasică , în timp ce cTrader (dezvoltat de Spotware) oferă o gamă mai mare de funcții moderne. Pe lângă faptul că sprijină tranzacționarea avansată folosind sisteme mecanice precum cBots și EAs, indicatori tehnici și analiză externă, fiecare tip de cont oferă o aplicație desktop, web și mobilă, pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră de tranzacționare.

Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că puteți deschide mai multe tipuri de cont și puteți experimenta o gamă completă de funcții și condiții de tranzacționare pe care FxPro le oferă.