CÂȘTIGĂTOR MULTI-PREMIAT Fără executarea din partea Dealing Desk-ului

Toate tranzacțiile clienților sunt executate 1fără intervenția Dealing Desk-ului. Majoritatea tranzacțiilor sunt umplute cu viteze fulgerătoare în mai puțin de 12 milisecunde, cu mii de tranzacții executate pe secundă anul trecut.

Cea mai bun furnizor FX 2022 Premiile Bunăstării Personale Online

Best Trading Platform 2023 Financial Times & Investors Chronicle

Best Mobile Trading App 2023 Ultimate Fintech Award

Beneficiile
Executării Tranzacției fără intervenția Biroului Dealerului

Lichiditate Masivă

Obține acces la lichidități solide și beneficiază de cele mai bune prețuri de vânzare și de cumpărare disponibile de fiecare dată când plasezi o tranzacție.

Tranzacționare Anonimă

Ordinele tale sunt executate anonim. Furnizorii de lichidități nu au acces la nicio informație despre activitatea ta de tranzacționare 2 .

Executare Ultra-Rapidă

Cu un record anterior de 199.397 de ordine completate într-o singură zi, FxPro îți permite să beneficiezi de executarea ultra-rapidă a ordinelor. Cele mai multe ordine ale clienților sunt completate sub 13 milisecunde.

Cum sunt Executate Tranzacțiile mele?
Tranzacțiile tae sunt executate fără intervenția Biroului Dealerului, după cum poți vedea mai jos:

Motor de Executare

Registru Ordine
Platforms
Registru Ordine

Grație volumelor ridicate ale tranzacțiilor clienților noștri, suntem capabili să întrunim în mod intern o mare parte din fluxul nostru de comenzi. Acest lucru ne permite să ne minimizăm riscul fără a interfera în vreun fel cu ordinele tale.

acoperire internă

Deoarece nu toate pozițiile clienților sunt acoperite, o expunere reziduală până la limita de risc de piață rămâne asupra noastră. Excesul de expunere poate fi acoperit din exterior.

expunere
reziduală

De ce FxPro nu este un Broker STP

STP (Straight-Through-Processing/Prelucrare Prin procesare Directă) este unul dintre termenii cel mai frecvent interpretați greșit în industria de tranzacționare. Deși se consideră adesea că se referă la executarea pe care un client o primește de la brokerul său, STP este, de fapt, un proces de comunicare post-tranzacționare între contrapartidele executorii, cu un impact minim asupra vitezei sau prețului de executare oferite unui trader de tip retail. Deși FxPro utilizează tehnologiile STP, ne clasificăm că NDD în conformitate cu metoda noastră de executare a ordinelor.

De ce FxPro nu este un Broker ECN

ECN reprezintă rețeaua de comunicații electronice și este frecvent confundată cu executarea NDD. Cu toate acestea, ECN se referă la comunicarea anonimă dintre contrapartidele executorii, ceea ce poate duce, de fapt, la completări negarantate și la prețuri mai slabe pentru traderul de tip retail. FxPro este cu adevărat un broker de tip No Dealing Desk Execution, ceea ce înseamnă că executăm ordinele clienților fără intervenția Biroului Dealerului .

Transparență Totală

FxPro este un promotor al adoptării unor practici mai transparente și etice în industria tranzacționării online. Din acest motiv, am dezvoltat un model de executare mulți-premiat și care satisface atât cerințele trader-ului, cât și standardele etice.

diagram circle
La Cotație 71.40%
Pozitivă 12.90%
Negativă 15.70%

Statistici Derapaj 20233

Pe piața valutară, prețurile se modifică cu o milisecundă. În 2023, peste 84% din ordinele de piață au fost executate la prețul solicitat, sau un preț și mai bun.

Fără re-cotații99.38%
Re-cotații pozitive0.26%
Re-cotații negative0.36%
Statistici Re-cotații 2023

În 2023, numai 0.36% dintre toate ordinele instant au primit o re-cotație, iar 0.26% dintre acestea au obținut un preț chiar mai bun pentru executarea ordinului.

Unde executăm tranzacțiile tale?

Tranzacțiile dumneavosatră sunt executate la Equinix LD4 din Londra . Serverele noastre de tranzacționare sunt co-localizate și conectate prin conexiuni de fibră optică cu băncile de Nivelul 1 care furnizează lichidități prin agregatul nostru Quotix .

Platforms
Centru de Date FxPro în
EQUINIX
Platforms

1   Sub rezerva Politicii noastre de Executare a Ordinelor.

2   Cel mai bun FX broker 2018-2013, premiile Shares.

3   Statisticile furnizate sunt pentru toate comenzile executate de la 1 ianuarie 2023 până la 31 decembrie 2023 și sunt rotunjite la cel mai apropiat%