info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 78.90% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 80.59% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

CÂȘTIGĂTOR MULTI-PREMIAT Fără executarea din partea Dealing Desk-ului

Toate ordinele clientului sunt executate anonim fără intervenția Biroului Dealer-ului 1 . Cele mai multe ordinee sunt executate în mai puțîn de 10 milisecunde , cu până la 2000 de ordine executate pe secundă.

CEA MAI BUNĂ EXECUTARE FX LA NIVEL GLOBAL, 2016, 2017 Premii CFI.co

CEL MAI BUN BROKER DE EXECUTARE LA NIVEL GLOBAL 2017 Global Brands Magazine

CEL MAI BUN FURNIZOR FX 2018 Premiile Bunăstării Personale Online

Beneficiile
Executării Tranzacției fără intervenția Biroului Dealerului

Lichiditate Masivă

Obține acces la lichidități solide și beneficiază de cele mai bune prețuri de vânzare și de cumpărare disponibile de fiecare dată când plasezi o tranzacție.

Broker premiat

Ordinele tale sunt executate anonim. Furnizorii de lichidități nu au acces la nicio informație despre activitatea ta de tranzacționare 2 .

Executare Ultra-Rapidă

Cu un record anterior de 199.397 de ordine completate într-o singură zi, FxPro îți permite să beneficiezi de executarea ultra-rapidă a ordinelor. Cele mai multe ordine ale clienților sunt completate sub 11.06 milisecunde.

Cum sunt Executate Tranzacțiile mele?
Tranzacțiile tae sunt executate fără intervenția Biroului Dealerului, după cum poți vedea mai jos:

Motor de Executare

Registru Ordine
back-laptop-copy
Registru Ordine

Grație volumelor ridicate ale tranzacțiilor clienților noștri, suntem capabili să întrunim în mod intern o mare parte din fluxul nostru de comenzi. Acest lucru ne permite să ne minimizăm riscul fără a interfera în vreun fel cu ordinele tale.

acoperire internă

Deoarece nu toate pozițiile clienților sunt acoperite, o expunere reziduală până la limita de risc de piață rămâne asupra noastră. Excesul de expunere poate fi acoperit din exterior.

expunere
reziduală

De ce FxPro nu este un Broker STP

STP (Straight-Through-Processing/Prelucrare Prin procesare Directă) este unul dintre termenii cel mai frecvent interpretați greșit în industria de tranzacționare. Deși se consideră adesea că se referă la executarea pe care un client o primește de la brokerul său, STP este, de fapt, un proces de comunicare post-tranzacționare între contrapartidele executorii, cu un impact minim asupra vitezei sau prețului de executare oferite unui trader de tip retail. Deși FxPro utilizează tehnologiile STP, ne clasificăm că NDD în conformitate cu metoda noastră de executare a ordinelor.

De ce FxPro nu este un Broker ECN

ECN reprezintă rețeaua de comunicații electronice și este frecvent confundată cu executarea NDD. Cu toate acestea, ECN se referă la comunicarea anonimă dintre contrapartidele executorii, ceea ce poate duce, de fapt, la completări negarantate și la prețuri mai slabe pentru traderul de tip retail. FxPro este cu adevărat un broker de tip No Dealing Desk Execution, ceea ce înseamnă că executăm ordinele clienților fără intervenția Biroului Dealerului .

Transparență Totală

FxPro este un promotor al adoptării unor practici mai transparente și etice în industria tranzacționării online. Din acest motiv, am dezvoltat un model de executare mulți-premiat și care satisface atât cerințele trader-ului, cât și standardele etice.

diagram circle
La Cotație 82%
Pozitivă 9%
Negativă 9%

Statistici Derapaj 2019 3

Pe piața FX, prețurile se modifică în câteva milisecunde. În anul 2019, 82% din ordinele la piață au fost executate la prețul solicitat, în timp ce 9% dintre ordinele clienților au fost executate cu un derapaj pozitiv, primind un preț și mai bun.

Fără re-cotații99.32%
Re-cotații pozitive0.32%
Re-cotații negative0.36%
Statistici Re-cotații 2019

În 2019, numai 0.68% dintre toate ordinele instant au primit o re-cotație, iar 0.32% dintre acestea au obținut un preț chiar mai bun pentru executarea ordinului.

Unde executăm tranzacțiile tale?

Tranzacțiile tale sunt executate la Equinix LD5 Londra și Amsterdam. Serverele noastre de tranzacționare sunt co-localizate și conectate prin conexiuni de fibră optică cu băncile de Nivelul 1 care furnizează lichidități prin agregatul nostru Quotix .

logoCentru de Date FxPro în
EQUINIX
Layer-80306-copy-2

1   Sub rezerva Politicii noastre de Executare a Ordinelor.

2   Cel mai bun FX broker 2018-2013, premiile Shares.

3   Statisticile furnizate sunt pentru toate comenzile executate de la 1 ianuarie 2019 până la 31 decembrie 2019 și sunt rotunjite la cel mai apropiat%