info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.56% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Specificații

Aici vei găsi toate informațiile despre executare și efectul de levier cu privire la cele 4 platforme principale de tranzacționare.

Tipuri de Ordine

Traderii pot trimite instrucțiuni pentru ordinele la piață și ordinele în așteptare.

Ordin/e la Piață

Ordin la piață: Acesta este un ordin de cumpărare sau de vânzare la prețul de piață actual și care este disponibil. Sistemul omogenizează în mod automat volumul primit de la furnizorii terți de lichidități și execută "ordinul la piață" la VWAP ("Preț Mediu pe Volumul Ponderat "), care este prețul mediu și cel mai bun disponibil la momentul executării.

Ordin/e în Așteptare

Ordinul de Oprire: Acesta este un ordin de cumpărare sau de vânzare după ce piața atinge "prețul de oprire". Imediat ce piața atinge "prețul de oprire", "ordinul de oprire" este declanșat și tratat că un "ordin la piață" *. Dacă "ordinul de oprire" nu este declanșat, acesta va rămâne în sistem până la o dată ulterioară, sub rezerva condițiilor descrise în secțiunea "Bun până la anulare". În Contractele pentru Diferență (CFD) pe FX, Metale Spot și Contracte Futures, ordinele de oprire ar trebui să fie plasate într-un număr minim de pip-uri față de prețul de piață curent. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți Condițiile de tranzacționare MT5

Stop Pierdere: acesta este un ordin pentru a minimiza pierderile. Imediat ce piața atinge "prețul de stop pierdere", ordinul este declanșat și tratat ca un "ordin de piață" *. Dacă "Stop Pierdere" nu este declanșat, acesta va rămâne în sistem până la o dată ulterioară. În CFD-urile pe FX, Metale Spot și Contracte Futures, ordinele Stop Pierdere ar trebui să fie plasate într-un număr minim de pip-uri față de prețul de piață curent. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți Condițiile de tranzacționare MT5

Ordinul de Limitare: este un ordin de cumpărare sau de vânzare după ce piața atinge "prețul de limitare". Imediat ce piața atinge "prețul de limitare", ordinul este declanșat și executat la "prețul de limitare" sau mai bun. În cazul în care ordinul de limitare este completă parțial, va fi creat automat un nou ordin de limitare pentru volumul restant și executat odată ce prețul pieței ajunge la prețul limită inițial solicitat. Dacă "ordinul de limitare" nu este declanșat, acesta va rămâne în sistem până la o dată ulterioară, sub rezerva condițiilor descrise în secțiunea "Bun până la Anulare". În CFD-urile pe FX, Metale Spot și Contracte Futures, ordinele de limitare ar trebui să fie plasate într-un număr minim de pip-uri față de prețul de piață curent. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți Condițiile de tranzacționare MT5

Încasare Profit: acesta este un ordin pentru securizarea profiturilor. Imediat ce piața ajunge la "prețul de încasare profit", ordinul este declanșat și tratat ca un "ordin de limitare". Dacă "încasare profit" nu este declanșat, acesta va rămâne în sistem până la o dată ulterioară. "Încasare Profit" poate fi plasat cât mai aproape posibil de prețul de piață curent; nu există nicio restricție în acest sens. În CFD-urile pe FX, Metale Spot și Contracte Futures, ordinele de Încasare Profit ar trebui să fie plasate într-un număr minim de pip-uri față de prețul de piață curent. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți Condițiile de tranzacționare MT5

Bun până la Anulare ("GTC") (= Expirare): este o setare de timp pe care clientul o poate aplica "ordinelor în așteptare". Clientul poate alege o anumită dată în viitor până la care ordinul poate rămâne "live" și executarea în așteptare; dacă ordinul nu este declanșat în acest interval de timp, acesta va fi șters din sistem.

Modificarea/anularea ordinelor în așteptare: Un ordin poate fi modificat de client dacă piața nu a atins nivelul prețului specificat de acesta și ordinul nu a fost anulat între timp.

Derapajul: în momentul în care un ordin este prezentat spre executare, prețul specific solicitat de client poate să nu fie disponibil; prin urmare, ordinul va fi executat aproape de un număr de pip-uri față de prețul solicitat al clientului. Dacă prețul de executare este mai bun decât prețul solicitat de client, acest lucru este denumit "derapaj pozitiv". În schimb, dacă prețul de executare este mai rău decât prețul solicitat de client, acest lucru este denumit "derapaj negativ". Te rugăm să reții că "derapajul" este o practică normală de piață și o caracteristică regulată a piețelor valutare în condiții * cum ar fi lipsa de lichiditate și volatilitatea datorată anunțurilor de știri, pentru a trece la sfârșitul hotărârii. Software-ul de executare automatizat al FxPro nu funcționează pe baza parametrilor individuali legați de executarea ordinelor prin intermediul oricăror conturi de client specifice.

* Te rugăm să reții că aceasta nu este o listă exhaustivă.

Ordin/e la Piață
PiețeMetaTrader 5
ExecutareOrdin la Piață
Derapaj
Parțial completate
Restricții de nivel pentru ordinele "de oprire & de limitare"N/A
ComisionN/A
Marcare
Ordin/e în așteptare
ORDINE DE OPRIRE (OPRIRE CUMPĂRARE, OPRIRE VÂNZARE, STOP PIERDERE)MetaTrader 5
ExecutareOrdin la Piață
Derapaj
Parțial completate
Restricții de nivel pentru ordinele "de oprire & de limitare"
ComisionN/A
Marcare
ORDINE DE LIMITARE (LIMITARE LA CUMPĂRARE, LIMITARE LA VÂNZARE, ÎNCASARE PROFIT)MetaTrader 5
ExecutareOrdin de Limitare
Derapaj, pozitiv.
Parțial completate
Restricții de nivel pentru ordinele "de oprire & de limitare"
ComisionN/A
Marcare
 • Prețurile de cumpărare pe grafice
 • Graficele din terminal afișează numai prețurile de cumpărare, în timp ce prețul de vânzare nu este prezentat în grafic în nici un fel. Cu toate acestea, pentru deschiderea unor poziții Long și închiderea celor Short, prețul de vânzare este întotdeauna folosit. Poți face linia prețului de vânzare vizibilă activând parametrul "Afișare linia de vânzare", caz în care va apărea pe grafic o linie orizontală suplimentară care corespunde prețului actual de vânzare al ultimei coloane.
 • Opririle Trailing
 • Stop Pierdere este destinat reducerii pierderilor în cazul în care prețul simbolului se mișcă într-o direcție neprofitabilă. Dacă poziția devine profitabilă, Stop Pierdere poate fi mutat manual la un nivel de rentabilitate. Pentru a automatiza acest proces, a fost creată Oprire Trailing. Acest instrument este util în special atunci când prețurile se modifică puternic în aceeași direcție sau atunci când este imposibil să urmărești în mod continuu piața din orice motiv. Reține că Oprire Trailing funcționează în terminalul client și nu pe server (că în cazul Stop Pierdere sau Încasare Profit) și, prin urmare, nu va funcționa dacă terminalul este oprit.
 • Ordinele de Limitare Oprire la Cumpărare și Limitare Oprire la Vânzare
 • Acestea sunt ordine care combină caracteristicile unui ordin de oprire cu cele ale unui ordin de limitare. Un ordin de limitare oprire va fi executat la un preț specificat (sau mai bun) după ce a fost atins un preț de oprire dat. Imediat ce prețul de oprire a fost atins, ordinul de limitare oprire devine un ordin de limitare la cumpărare (sau vânzare) la prețul limită sau la unul mai bun.
  • EA-urile și HFT (tranzacționarea de înaltă frecvență)
  • FxPro MetaTrader 5 este pe deplin compatibil cu Expert Advisors/Consilierii Experți și sistemele automate de tranzacționare, așa cum este permis de condițiile și lichiditățile de pe piață. Reține că EA-urile și HFT funcționează în terminalul client și nu pe server (ca în cazul Stop Pierdere sau Încasare Profit). Prin urmare, acestea nu vor funcționa dacă terminalul este oprit.
  • Fără acoperire cu MT5:
  • Pe MT5 dacă plasezi o tranzacție de CUMPĂRARE pe o pereche și apoi plasezi o tranzacție pe VÂNZARE pe aceeași pereche pentru același volum (sau invers), va închide pur și simplu ordinul existent.
  • Rețeaua de tranzacționare
  • MT5 include o rețea de tranzacționare, ceea ce înseamnă că dacă plasezi o tranzacție de CUMPĂRARE pentru un lot pe EURUSD și apoi una de VÂNZARE pentru un alt lot pe aceeași pereche, ordinul inițial va deveni automat o tranzacție de CUMPĂRARE pentru 2 loturi de EURUSD, mai degrabă decât în 2 tranzacții separate. În acest caz, se calculează un Preț Mediu pe Volumul Ponderat pentru poziție: (Prețul primei tranzacții X Volumul primei tranzacții + Prețul celei de-a doua tranzacții X Volumul celei de-a doua tranzacții)/(Volumul primei tranzacții + Volumul celei de-a doua tranzacții).
   • Variația Spread
   • Te rugăm să reții că în conformitate cu "Termenii și Condițiile Afacerii", compania își rezervă dreptul de a crește sau de a diminua valoarea spread-ului dincolo de Spread-ul Tipic MEDIU și care este afișată sub specificațiile produsului. Acest lucru este posibil să se întâmple în condiții de piață anormale.
   • Swap/Rollover
   • Te rugăm să reții că atunci când o tranzacție este ținută deschisă peste noapte (overnight), un cost/venit de tip swap/rollover este calculat pentru această poziție. Costul/venitul este calculat ca diferența dintre dobânzile overnight dintre cele două valute plus comisionul perceput de companie pentru poziția deținută, în funcție de tipul poziției (Long/Short).
   p> Este important să reții că poți câștiga sau pierde pe swap și, ca atare, poți avea fie un rollover pozitiv, fie un rollover negativ. Există posibilitatea ca unele instrumente să aibă valori rollover negative pe ambele părți. Acest lucru se datorează faptului că FxPro își percepe propriul comisionă pe diferența dintre rata dobânzii diferențiale a ratei overnight a celor două valute și, prin urmare, valorile pozitive și negative sunt diminuate corespunzător.

   "Swap-ul" este debitat automat în contul clientului și este convertit în moneda în care este denominat contul. "Swap-ul" este taxat la ora 21:59, ora Marii Britanii. De Vineri până Sâmbătă, swap-ul este taxat la o rată triplă.