info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Tranzacționează CFD pe Contracte Futures

futures

Tranzacționează CFD pe Contrace Futures din întreaga lume și explorează oportunități de tranzacționare nelimitate

Average execution time < 11.06 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu latență ultra-scăzuta pe co-locație

Câștigător al Premiului de Excutare NDD

Toate ordinele sunt executate anonim fără Intervenția Biroului de Tranzacționare. Până la 2.000 de ordine sunt executate pe secundă, peste 87% din ordine fiind executate în < 10ms.

Afla mai multe despre modelul nostru de executare

Average execution time < 11.06 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu latență ultra-scăzuta pe co-locație

Alege-ți Platforma Ta

Le oferim clienților noștri o gamă largă de platforme desktop, web și mobile, inclusiv MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader și FxPro Edge.

devices

Ce sunt Contractele Futures?

Contractele Futures sunt contracte financiare încheiate între un cumpărător și un vânzător în care se specifică că un anumit activ va fi cumpărat sau vândut la un preț și o dată convenite ulterior. Prețul convenit de ambele părți este cunoscut că prețul Forward, în timp ce data viitoare specificată a plății este cunoscută ca dată de livrare.

Aceste contracte Futures le permit investitorilor să speculeze asupra mișcărilor de preț ale unei game de mărfuri. De exemplu, dacă un investitor consideră că prețul unui instrument specific se va aprecia, ar putea achiziționa un contract Futures la un preț mai mic și îl va vinde la o dată ulterioară, de îndată ce valoarea activului a crescut.

O lume a Oportunităților

Tranzacționează CFD-uri în peste 250+ instrumente dintr-o gamă largă de clase de active dintr-un singur cont de tranzacționare.

1   Sub rezerva Politicii noastre de Executare a Ordinelor.