Tranzacționează CFD pe Contracte Futures

Tranzacționează CFD pe Contrace Futures din întreaga lume și explorează oportunități de tranzacționare nelimitate

Câștigător al Premiului de Excutare NDD

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with up to 3,468 trades executed per second last year.

Afla mai multe despre modelul nostru de executare

Timp mediu de execuție <13 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu latență ultra-scăzuta pe co-locație

Alege-ți Platforma Ta

Oferim clienților noștri o gamă largă de platforme de tranzacționare desktop, web și mobile, inclusiv platforma FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 și cTrader.

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

PlatformsPlatforms

Ce sunt Contractele Futures?

Contractele Futures sunt contracte financiare încheiate între un cumpărător și un vânzător în care se specifică că un anumit activ va fi cumpărat sau vândut la un preț și o dată convenite ulterior. Prețul convenit de ambele părți este cunoscut că prețul Forward, în timp ce data viitoare specificată a plății este cunoscută ca dată de livrare.

Aceste contracte Futures le permit investitorilor să speculeze asupra mișcărilor de preț ale unei game de mărfuri. De exemplu, dacă un investitor consideră că prețul unui instrument specific se va aprecia, ar putea achiziționa un contract Futures la un preț mai mic și îl va vinde la o dată ulterioară, de îndată ce valoarea activului a crescut.

O lume a Oportunităților

Tranzacționează CFD-uri în peste 2100+ instrumente dintr-o gamă largă de clase de active dintr-un singur cont de tranzacționare.

1   Sub rezerva Politicii noastre de Executare a Ordinelor.