info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 74.02% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 77.37% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de ajutor FxPro: TRANZACȚIONARE & EXECUTARE

Ce sunt spread-urile variabile?

Spread-urile variabile variază pe parcursul zilei, în funcție de volatilitatea pieței și lichiditatea disponibilă. Acestea reprezintă cele mai bune prețuri de cumpărare și de vânzare pe care le putem asigura de la furnizorii noștri de lichidități.

Cel mai mare avantaj al spread-urilor variabile este faptul că primești cel mai bun preț actual de pe piață în momentul tranzacționării, mai mic decât atunci când tranzacționezi pe un cont cu spread-uri fixe. Pe de altă parte, spread-urile variabile se pot majora considerabil înainte și după anunțurile de știri cu impact ridicat și în timpul volatilității ridicate a pieței.
Was This Article Helpful?