info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Executare Ordin MT4

Tipuri de Ordine

Traderii pot trimite instrucțiuni pentru ordine instant pe contul cu Executare Instant MT4 pentru Spreaduri Variabile și pe contul cu Executare Instant MT4 pentru Spreaduri Fixe sau ordine la piață pentru Executare la piață MT4 a Spreadurilor Variabile.

Ordin/e Instant

Ordin instant: Acesta este un ordin pentru a cumpăra sau pentru a vinde, respectiv, la prețul "de vânzare" sau "de cumpărare", așa cum apare în fluxul de cotații în momentul în care clientul prezintă ordinul de executare .

Ordin/e la Piață

Ordin la piață: Acesta este un ordin de cumpărare sau de vânzare la prețul de piață actual și care este disponibil. Sistemul omogenizează în mod automat volumul primit de la furnizorii terți de lichidități și execută "ordinul la piață" la VWAP ("Preț Mediu pe Volumul Ponderat "), care este prețul mediu și cel mai bun disponibil la momentul executării.

Ordin/e în Așteptare

Ordinul de Oprire: acesta este un ordin de cumpărare sau de vânzare după ce piața atinge "prețul de oprire". Imediat ce piața atinge "prețul de oprire", "ordinul de oprire" este declanșat și tratat că un "ordin la piață" *. Dacă "ordinul de oprire" nu este declanșat, acesta va rămâne în sistem până la o dată ulterioară, sub rezerva condițiilor descrise în secțiunea "Bun până la anulare". "Ordinele de oprire" pot fi plasate cât mai aproape de prețul de piață curent; nu există nicio restricție în acest sens.

Stop Pierdere: acesta este un ordin pentru a minimiza pierderile. Imediat ce piața atinge "prețul de stop pierdere", ordinul este declanșat și tratat că un "ordin de piață" *. Dacă "Stop Pierdere" nu este declanșat, acesta va rămâne în sistem până la o dată ulterioară. "Stop Pierdere" poate fi plasat cât mai aproape de prețul de piață curent; nu există nicio restricție în acest sens.

Ordinul de Limitare: este un ordin de cumpărare sau de vânzare după ce piața atinge "prețul de limitare". Imediat ce piața atinge "prețul de limitare", ordinul este declanșat și executat la "prețul de limitare" sau mai bun. În cazul în care ordinul de limitare este completă parțial, va fi creat automat un nou ordin de limitare pentru volumul restant și executat odată ce prețul pieței ajunge la prețul limită inițial solicitat. Dacă "ordinul de limitare" nu este declanșat, acesta va rămâne în sistem până la o dată ulterioară, sub rezerva condițiilor descrise în secțiunea "Bun până la Anulare". "Ordinele de limitare" pot fi plasate cât mai aproape de prețul de piață curent; nu există nicio restricție în acest sens.

Încasare Profit: acesta este un ordin pentru securizarea profiturilor. Imediat ce piața ajunge la "prețul de încasare profit", ordinul este declanșat și tratat că un "ordin de limitare". Dacă "încasare profit" nu este declanșat, acesta va rămâne în sistem până la o dată ulterioară. "Încasare Profit" poate fi plasat cât mai aproape posibil de prețul de piață curent; nu există nicio restricție în acest sens.

Bun până la Anulare ("GTC") (= Expirare): este o setare de timp pe care clientul o poate aplica "ordinelor în așteptare". Clientul poate alege o anumită dată în viitor până la care ordinul poate rămâne "live" și executarea în așteptare; dacă ordinul nu este declanșat în acest interval de timp, acesta va fi ștearsă din sistem.

Modificare /anularea ordinelor în așteptare: Clientul poate modifică/anula un 'ordin în așteptare' dacă piața nu a atins prețul specificat de acesta.

Re-cotația: Aceasta este practica furnizării clientului a unei cotații secundar, după ce a fost trimis un ordin instant. Clientul trebuie să accepte această cotă înainte de executarea ordinului. FxPro va re-cota 'ordine instant' dacă prețul solicitat inițial și specificat de client nu este disponibil. Cotația secundară furnizată clientului este următorul preț disponibil primit de FxPro de la terții furnizori de lichidități. FxPro re-cotează 'ordine în așteptare'

Derapajul: în momentul în care un ordin este prezentat spre executare, prețul specific solicitat de client poate să nu fie disponibil; prin urmare, ordinul va fi executat aproape de un număr de pip-uri față de prețul solicitat al clientului. Dacă prețul de executare este mai bun decât prețul solicitat de client, acest lucru este denumit "derapaj pozitiv". În schimb, dacă prețul de executare este mai rău decât prețul solicitat de client, acest lucru este denumit "derapaj negativ". Te rugăm să reții că "derapajul" este o practică normală de piață și o caracteristică regulată a piețelor valutare în condiții ** cum ar fi lipsa de lichiditate și volatilitatea datorată anunțurilor de știri, pentru a trece la sfârșitul hotărârii. Software-ul de executare automatizat al FxPro nu funcționează pe baza parametrilor individuali legați de executarea ordinelor prin intermediul oricăror conturi de client specifice.

* Te rugăm să reții faptul că ordinele în așteptare se aplică atât la executarea instant, cât și la executarea la piață.

** Te rugăm să reții că aceasta nu este o listă exhaustivă.

Ordin/e Instant/la Piață
Ordin/e Instant/la PiațăMetaTrader 4
ExecutareOrdin instantOrdin la Piață
Re-cotație
DerapajN/A
Parțial completate
Restricții de nivel pentru ordinele "de oprire & de limitare"N/AN/A
ComisionN/AN/A
Marcare
Ordin/e în așteptare
ORDINE DE OPRIRE (OPRIRE CUMPĂRARE, OPRIRE VÂNZARE, STOP PIERDERE)MetaTrader 4
ExecutareOrdin instantOrdin la Piață
Re-cotațieN/AN/A
Derapaj
Parțial completate
Restricții de nivel pentru ordinele "de oprire & de limitare"
ComisionN/AN/A
Marcare
ORDINE DE LIMITARE (LIMITARE LA CUMPĂRARE, LIMITARE LA VÂNZARE, ÎNCASARE PROFIT)MetaTrader 4
ExecutareOrdin instantOrdin la Piață
Re-cotațieN/AN/A
Derapaj, pozitiv. , pozitiv.
Parțial completate
Restricții de nivel pentru ordinele "de oprire & de limitare"
ComisionN/AN/A
Marcare
 • Prețurile de cumpărare pe grafice
 • Graficele din terminal afișează numai prețurile de cumpărare, în timp ce prețul de vânzare nu este prezentat în grafic în nici un fel. Cu toate acestea, pentru deschiderea unor poziții Long și închiderea celor Short, prețul de vânzare este întotdeauna folosit. Poți face linia prețului de vânzare vizibilă activând parametrul "Afișare linia de vânzare", caz în care va apărea pe grafic o linie orizontală suplimentară care corespunde prețului actual de vânzare al ultimei coloane.
 • Opririle Trailing
 • Stop Pierdere este destinat reducerii pierderilor în cazul în care prețul simbolului se mișcă într-o direcție neprofitabilă. Dacă poziția devine profitabilă, Stop Pierdere poate fi mutat manual la un nivel de rentabilitate. Pentru a automatiza acest proces, a fost creată Oprire Trailing. Acest instrument este util în special atunci când prețurile se modifică puternic în aceeași direcție sau atunci când este imposibil să urmărești în mod continuu piața din orice motiv.

Reține că Oprire Trailing funcționează în terminalul client și nu pe server (ca în cazul Stop Pierdere sau Încasare Profit) și, prin urmare, nu va funcționa dacă terminalul este oprit.

 • EA-urile și HFT (tranzacționarea de înaltă frecvență)
 • FxPro MetaTrader 4 este pe deplin compatibil cu Expert Advisors/Consilierii Experți și sistemele automate de tranzacționare, așa cum este permis de condițiile și lichiditățile de pe piață.
 • Reține că EA-urile și HFT funcționează în terminalul client și nu pe server (ca în cazul Stop Pierdere sau Încasare Profit).
 • Prin urmare, acestea nu vor funcționa dacă terminalul este oprit.
 • Nivelul marjei necesar pentru a deschide pozițiile de blocare sau de acoperire împotriva riscurilor
 • O poziție de blocare sau de acoperire apare atunci când un client deschide o tranzacție pentru același volum în direcția opusă celei deja deschise. Această nu este aceeași cu închiderea tranzacției inițiale, deoarece poziția de blocare necesită ca ambele să rămână deschise.

Atunci când deschizi o poziție de blocare (poziția contrară), nu ți se va cere o marjă suplimentară atât timp cât nivelul tău de marjă este mai mare de 100% în Contul tău de Tranzacționare.

Rată Nivelului Marjei exprimă relația dintre Sold și Marja Utilizată (Nivelul Marjei=[Sold/Marja Utilizată] * 100). Reține că, atât timp cât ai o marjă disponibilă pozitivă (nivelul marjei> 100%), vei putea deschide poziții de blocare fără marjă suplimentară. Dacă nu ai o marjă disponibilă pozitivă, nu vei putea deschide noi poziții, inclusiv poziții de blocare.

Poți verifica nivelul soldului, marja utilizată, marja disponibilă și nivelul de marjă în bara de stare a Contului de Tranzacționare.

 • Variația Spread
 • Te rugăm să reții că în conformitate cu "Termenii și Condițiile Afacerii", compania își rezervă dreptul de a crește sau de a diminua valoarea spread-ului dincolo de Spread-ul Tipic MEDIU și care este afișată sub specificațiile produsului pentru spread-urile variabile. Acest lucru este posibil să se întâmple în condiții de piață anormale. Pentru spread-urile fixe, consultă condițiile de tranzacționare ale fiecărei perechi valutare.
 • Swap/Rollover
 • Te rugăm să reții că atunci când o tranzacție este ținută deschisă peste noapte (overnight), un cost/venit de tip swa /rollover este calculat pentru această poziție. Costul/venitul este calculat ca diferența dintre dobânzile overnight dintre cele două valute plus comisionul perceput de companie pentru poziția deținută, în funcție de tipul poziției (Long/Short).

Este important să reții că poți câștiga sau pierde pe swap și, ca atare, poți avea fie un rollover pozitiv, fie un rollover negativ. Există posibilitatea ca unele instrumente să aibă valori rollover negative pe ambele părți. Acest lucru se datorează faptului că FxPro își percepe propriul comisionă pe diferența dintre rata dobânzii diferențiale a ratei overnight a celor două valute și, prin urmare, valorile pozitive și negative sunt diminuate corespunzător.

"Swap-ul" este debitat automat în contul clientului și este convertit în moneda în care este denominat contul. "Swap-ul" este taxat la ora 21:59, ora Marii Britanii. De Vineri până Sâmbătă, swap-ul este taxat la o rată triplă.