info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: TRANZACȚIONARE & EXECUTARE

Care este diferența dintre un ordine de oprire și un ordin limită?

Ordinele de limitare și de oprire sunt adesea confundate unele cu celelalte, deoarece ambele sunt ordine în așteptare care instruiesc un broker să deschidă sau să închidă o poziție atunci când prețul unui activ atinge un anumit nivel. Ordinele limită de cumpărare instruiesc deschiderea unei poziții atunci când prețul pieței atinge un nivel mai mic decât prețul curent. Ordinele limită de vânzare instruiesc deschiderea unei poziții atunci când prețul pieței ajunge la un nivel mai mare decât prețul de piață curent.
În schimb, ordinele de oprire cumpărare sunt introduse deasupra pieței curente, iar ordinele de oprire vânzări sunt introduse sub prețul curent.
În esență, ordinele de limitare încearcă să obțină un preț mai bun decât cel curent, în timp ce ordinele de oprire sunt folosite pentru a profită de balansarea în sus a prețurilor și pentru a minimiza pierderile în timpul balansării în jos a acestora. Ordinele de oprire sunt, în esență, executate ca ordine la piață atunci când evoluția prețului le declanșează, astfel încât acestea pot fi supuse unui derapaj și a unei completări necorespunzătoare în anumite condiții de piață.
Was This Article Helpful?