Tranzacționează CFD pe Energii

Tranzacționează CFD pe Energii Spot, cum ar fi petrolul Brent, WTI și gazele naturale și diversifică-ți portofoliul.

Câștigător al Premiului de Excutare NDD

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with up to 3,468 trades executed per second last year.

Afla mai multe despre modelul nostru de executare

Timp mediu de execuție <13 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu latență ultra-scăzuta pe co-locație

Alege-ți Platforma Ta

Oferim clienților noștri o gamă largă de platforme de tranzacționare desktop, web și mobile, inclusiv platforma FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 și cTrader.

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

PlatformsPlatforms

Tranzacționează Energii Spot cu FxPro

Începe să tranzacționezi Energii Spot cu FxPro pentru a-ți diversifica portofoliul și pentru a exploata noi oportunități de tranzacționare. Energiile Spot pot fi tranzacționate pe toate platformele noastre de tranzacționare, inclusiv pe platformele MT4, MT5, cTrader și FxPro Markets.

Energiile Spot sunt o alegere populară pentru tranzacționarea pe termen scurt, în special în momentul în care consumul de energie crește exponențial pe tot Globul. Bucură-te de posibilitatea de a exersa tranzacționarea de Energii Spot pe contul nostru demo gratuit înainte de a tranzacționa pe un cont real.

Mai Mult Decât un Broker FX

Tranzacționează CFD-uri în peste 2100+ instrumente dintr-o gamă largă de clase de active dintr-un singur cont de tranzacționare.

1   Sub rezerva Politicii noastre de Executare a Ordinelor.