Tranzacționează CFD pe Metale

Tranzacționează CFD pe Metale Spot și dezvăluie noi oportunități de tranzacționare

Câștigător al Premiului de Excutare NDD

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with up to 3,468 trades executed per second last year.

Afla mai multe despre modelul nostru de executare

Timp mediu de execuție <13 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu latență ultra-scăzuta pe co-locație

Alege-ți Platforma Ta

Oferim clienților noștri o gamă largă de platforme de tranzacționare desktop, web și mobile, inclusiv platforma FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 și cTrader.

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

PlatformsPlatforms

Tranzacționarea CFD nu înseamnă doar tranzacționarea cu valute, acțiuni și indici, ci și tranzacționarea cu metale prețioase. Cele mai populare metale de pe piață, desigur, sunt aurul și argintul.

Aurul este cel mai lichid activ, deoarece este foarte susceptibil la schimbări economice și financiare (în special creșterea / scăderea ratelor dobânzilor din SUA). Are o corelație ridicată cu principalele monede mondiale: euro și dolar.

Uneori, această corelație cu monedele majore este negativă (de exemplu, euro se află într-o tendință ascendentă, în timp ce aurul este în declin). Cu toate acestea, se întâmplă din când în când ca cotațiile dolarului australian să aibă o corelație pozitivă cu graficul GOLD (ambele mergând în sus, de exemplu).

Factori care afectează cotațiile

Tranzacționarea metalelor este afectată de anotimpuri, de volumul pieței și de tendințele de creștere / scădere pe parcursul zilei. Ca regulă generală, deciziile de tranzacționare ar trebui luate pe baza datelor din Calendarul Economic și cel mai bine este să urmați statisticile din America și China

argentum

Industria globală joacă un rol important în comerțul cu metale prețioase: companiile miniere de argint și principalii cumpărători de argint creează piața pentru aceasta. Prin urmare, este important să nu urmărim doar noutățile generale de înaltă tehnologie și mineritul metalelor, ci să acordăm atenție și evenimentelor regionale atunci când se prezice mișcarea prețurilor. Problemele legate de producția de metale prețioase sau de investițiile noi în afaceri sunt lucruri care pot provoca fluctuații pe piața corespunzătoare. De exemplu, prețul argintului depinde de factorii principali ai economiei globale - inflația, creșterea PIB-ului, ratele de refinanțare și deciziile luate de băncile centrale globale. În perioadele de tulburări economice, prețurile metalelor prețioase scad, întrucât tot mai mulți investitori încearcă să-și protejeze capitalul de schimbările febrile de pe piața valutară.

Mai mult, experții spun că argintul nu este o resursă nelimitată, ceea ce înseamnă că prețul său va crește constant în timp - așa că analiștii prezic o nouă tendință ascendentă.

De regulă, aurul și argintul reacționează negativ la creșterea indicilor bursieri, moment în care scade atractivitatea metalelor prețioase ca „activ sigur”.

argentum

În ceea ce privește tranzacțiile cu platină, principalul factor care afectează valoarea de schimb este soldul ofertei și cererilor. Spre deosebire de aur, care este extras în forma sa cea mai pură, Platina există doar sub forma unui aliaj cu alte metale, datorită faptului că procesul de extracție și separare este complicat și consumă energie. Din această cauză, producția anuală globală de platină este de aproximativ 5 milioane de uncii troy, ceea ce nu este o cifră mare în comparație cu producția anuală de aur, care este de 17 ori mai mare, și argintul de 100 de ori mai mare.

Platina are proprietăți specifice care mențin acest metal la cerere în multe industrii, deși aproximativ 40% din acesta este utilizat în producția de automobile.

Oferta globală și cererea de metale au un impact semnificativ asupra valorii acestora. Astfel, odată cu creșterea cererii, prețurile metalelor cresc, și invers - când cererea este slabă, valoarea metalelor prețioase scade. Cu toate acestea, acest efect apare mai ales pe termen lung și nu modifică prețurile pe termen scurt.

Valoarea aurului este, de asemenea, afectată de orice fluctuație majoră a economiei provocată de PIB, rapoartele privind șomajul și activitatea de producție, atunci când participanții la piață preferă să aleagă așa-numitele active „sigure”, care sunt metalele prețioase.

China are o poziție de lider în producția de metale prețioase, cum ar fi aurul, cuprul, aluminiul, etc. și este important să păstrați un ochi asupra acestor cifre.

Tranzacționare la bursă

Cele mai mari locații internaționale pentru tranzacționarea metalelor prețioase sunt Londra, New York și Shanghai. Alte locații au un volum mai mic al comerțului cu metale prețioase.

london

London Metal Exchange (LME) este specializată în tranzacții intermediare cu metale neferoase. Istoria sa este asociată cu materiile prime care vin în Marea Britanie din străinătate pentru producția de staniu și cupru. Schimbul a început în 1877 cu tranzacționarea cuprului. Contractele pe termen scurt au fost semnate pentru trei luni, care a fost timpul necesar pentru ca metalele să călătorească din Singapore și America de Sud în Marea Britanie.

newyork

New York Mercantile Exchange (NYMEX) este o piață futures. Una dintre diviziile sale este COMEX, care se angajează în operațiuni de tranzacționare a opțiunilor de cumpărare și vânzare și la futures de metale neferoase și prețioase: aur, argint, aluminiu, cupru și altele. Aproximativ 15 mii de tranzacții de schimb cu metalele sunt executate anual la NYMEX.

shanghai

Bursa de aur din Shanghai este cea mai mare și una dintre cele mai importante platforme de tranzacționare de metale prețioase din lume. Fondată în 2002, are statutul de organizație non-profit, iar atât companiile chineze, cât și băncile străine au dreptul de a participa. Tranzacționarea metalelor prețioase se desfășoară în principal cu opțiuni și contracte futures pe lingouri de aur.

Trading precious metals on CFD with FxPro starts from a simple registration. Just click the Înregistrează-te button at the top of this page and follow the instructions. You will then be able to fund your new account (various convenient online methods with 0% commission available). You can also practice trading the Metals markets on a free demo account before moving to live trades.

Tranzacționați CFD-uri pe metale prețioase cu FxPro!

Tranzacționează Metale cu FxPro

Tranzacționarea de Metale Spot le permite investitorilor să-și extindă portofoliul prin abordarea unor poziții "go long" sau "go short" pe Aur și Argint Spot. Ne asigurăm că ordinele tale sunt executate la cele mai exacte și competitive prețuri. Aurul Spot este mai valoros decât Argintul Spot, dar ambele împărtășesc mișcări puternice ale prețurilor.

Tranzacționarea Metalelor Spot este adesea considerată ca fiind o investiție sigură, în special în perioadele de incertitudine economică. Poți exersa tranzacționarea cu Metale Spot într-un cont demo gratuit înainte de a tranzacționa în contul tău real.

O lume a Oportunităților

Tranzacționează CFD-uri în peste 2100+ instrumente dintr-o gamă largă de clase de active dintr-un singur cont de tranzacționare.

1   Sub rezerva Politicii noastre de Executare a Ordinelor.