Investe╚Öte ├«n mod responsabil Investe╚Öte ├«n mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe ╚Öi prezint─â un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.72% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui s─â iei ├«n considerare dac─â ├«n╚Ťelegi cum func╚Ťioneaz─â CFD-urile ╚Öi dac─â ├«╚Ťi po╚Ťi permite s─â-╚Ťi pierzi banii.

Tranzac╚Ťioneaz─â CFD pe Metale

Tranzac╚Ťioneaz─â CFD pe Metale Spot ╚Öi dezv─âluie noi oportunit─â╚Ťi de tranzac╚Ťionare

GOLD
1660.43ÔÇó-0.01%
SILVER
19.032ÔÇó1.27%
PALLADIUM
2146.10ÔÇó-2.31%
PLATINUM
862.00ÔÇó-0.34%
GOLD
1660.43ÔÇó-0.01%
SILVER
19.032ÔÇó1.27%
PALLADIUM
2146.10ÔÇó-2.31%
PLATINUM
862.00ÔÇó-0.34%
GOLD
1660.43ÔÇó-0.01%
SILVER
19.032ÔÇó1.27%
PALLADIUM
2146.10ÔÇó-2.31%
PLATINUM
862.00ÔÇó-0.34%
GOLD
1660.43ÔÇó-0.01%
SILVER
19.032ÔÇó1.27%
PALLADIUM
2146.10ÔÇó-2.31%
PLATINUM
862.00ÔÇó-0.34%
GOLD
1660.43ÔÇó-0.01%
SILVER
19.032ÔÇó1.27%
PALLADIUM
2146.10ÔÇó-2.31%
PLATINUM
862.00ÔÇó-0.34%
GOLD
1660.43ÔÇó-0.01%

Câștigător al Premiului de Excutare NDD

Toate ordinele sunt executate anonim f─âr─â Interven╚Ťia Biroului de Tranzac╚Ťionare. P├ón─â la 2.400 de ordine sunt executate pe secund─â, peste 87% din ordine fiind executate ├«n < 14ms.

Afla mai multe despre modelul nostru de executare

Timp mediu de execu╚Ťie <14 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu laten╚Ť─â ultra-sc─âzuta pe co-loca╚Ťie

Alege-╚Ťi Platforma Ta

Oferim clien╚Ťilor no╚Ötri o gam─â larg─â de platforme de tranzac╚Ťionare desktop, web ╚Öi mobile, inclusiv platforma FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 ╚Öi cTrader.

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

PlatformsPlatforms

Tranzac╚Ťionarea CFD nu ├«nseamn─â doar tranzac╚Ťionarea cu valute, ac╚Ťiuni ╚Öi indici, ci ╚Öi tranzac╚Ťionarea cu metale pre╚Ťioase. Cele mai populare metale de pe pia╚Ť─â, desigur, sunt aurul ╚Öi argintul.

Aurul este cel mai lichid activ, deoarece este foarte susceptibil la schimb─âri economice ╚Öi financiare (├«n special cre╚Öterea / sc─âderea ratelor dob├ónzilor din SUA). Are o corela╚Ťie ridicat─â cu principalele monede mondiale: euro ╚Öi dolar.

Uneori, aceast─â corela╚Ťie cu monedele majore este negativ─â (de exemplu, euro se afl─â ├«ntr-o tendin╚Ť─â ascendent─â, ├«n timp ce aurul este ├«n declin). Cu toate acestea, se ├«nt├ómpl─â din c├ónd ├«n c├ónd ca cota╚Ťiile dolarului australian s─â aib─â o corela╚Ťie pozitiv─â cu graficul GOLD (ambele merg├ónd ├«n sus, de exemplu).

Factori care afecteaz─â cota╚Ťiile

Tranzac╚Ťionarea metalelor este afectat─â de anotimpuri, de volumul pie╚Ťei ╚Öi de tendin╚Ťele de cre╚Ötere / sc─âdere pe parcursul zilei. Ca regul─â general─â, deciziile de tranzac╚Ťionare ar trebui luate pe baza datelor din Calendarul Economic ╚Öi cel mai bine este s─â urma╚Ťi statisticile din America ╚Öi China

argentum

Industria global─â joac─â un rol important ├«n comer╚Ťul cu metale pre╚Ťioase: companiile miniere de argint ╚Öi principalii cump─âr─âtori de argint creeaz─â pia╚Ťa pentru aceasta. Prin urmare, este important s─â nu urm─ârim doar nout─â╚Ťile generale de ├«nalt─â tehnologie ╚Öi mineritul metalelor, ci s─â acord─âm aten╚Ťie ╚Öi evenimentelor regionale atunci c├ónd se prezice mi╚Öcarea pre╚Ťurilor. Problemele legate de produc╚Ťia de metale pre╚Ťioase sau de investi╚Ťiile noi ├«n afaceri sunt lucruri care pot provoca fluctua╚Ťii pe pia╚Ťa corespunz─âtoare. De exemplu, pre╚Ťul argintului depinde de factorii principali ai economiei globale - infla╚Ťia, cre╚Öterea PIB-ului, ratele de refinan╚Ťare ╚Öi deciziile luate de b─âncile centrale globale. ├Än perioadele de tulbur─âri economice, pre╚Ťurile metalelor pre╚Ťioase scad, ├«ntruc├ót tot mai mul╚Ťi investitori ├«ncearc─â s─â-╚Öi protejeze capitalul de schimb─ârile febrile de pe pia╚Ťa valutar─â.

Mai mult, exper╚Ťii spun c─â argintul nu este o resurs─â nelimitat─â, ceea ce ├«nseamn─â c─â pre╚Ťul s─âu va cre╚Öte constant ├«n timp - a╚Öa c─â anali╚Ötii prezic o nou─â tendin╚Ť─â ascendent─â.

De regul─â, aurul ╚Öi argintul reac╚Ťioneaz─â negativ la cre╚Öterea indicilor bursieri, moment ├«n care scade atractivitatea metalelor pre╚Ťioase ca ÔÇ×activ sigurÔÇŁ.

argentum

├Än ceea ce prive╚Öte tranzac╚Ťiile cu platin─â, principalul factor care afecteaz─â valoarea de schimb este soldul ofertei ╚Öi cererilor. Spre deosebire de aur, care este extras ├«n forma sa cea mai pur─â, Platina exist─â doar sub forma unui aliaj cu alte metale, datorit─â faptului c─â procesul de extrac╚Ťie ╚Öi separare este complicat ╚Öi consum─â energie. Din aceast─â cauz─â, produc╚Ťia anual─â global─â de platin─â este de aproximativ 5 milioane de uncii troy, ceea ce nu este o cifr─â mare ├«n compara╚Ťie cu produc╚Ťia anual─â de aur, care este de 17 ori mai mare, ╚Öi argintul de 100 de ori mai mare.

Platina are propriet─â╚Ťi specifice care men╚Ťin acest metal la cerere ├«n multe industrii, de╚Öi aproximativ 40% din acesta este utilizat ├«n produc╚Ťia de automobile.

Oferta global─â ╚Öi cererea de metale au un impact semnificativ asupra valorii acestora. Astfel, odat─â cu cre╚Öterea cererii, pre╚Ťurile metalelor cresc, ╚Öi invers - c├ónd cererea este slab─â, valoarea metalelor pre╚Ťioase scade. Cu toate acestea, acest efect apare mai ales pe termen lung ╚Öi nu modific─â pre╚Ťurile pe termen scurt.

Valoarea aurului este, de asemenea, afectat─â de orice fluctua╚Ťie major─â a economiei provocat─â de PIB, rapoartele privind ╚Öomajul ╚Öi activitatea de produc╚Ťie, atunci c├ónd participan╚Ťii la pia╚Ť─â prefer─â s─â aleag─â a╚Öa-numitele active ÔÇ×sigureÔÇŁ, care sunt metalele pre╚Ťioase.

China are o pozi╚Ťie de lider ├«n produc╚Ťia de metale pre╚Ťioase, cum ar fi aurul, cuprul, aluminiul, etc. ╚Öi este important s─â p─âstra╚Ťi un ochi asupra acestor cifre.

Tranzac╚Ťionare la burs─â

Cele mai mari loca╚Ťii interna╚Ťionale pentru tranzac╚Ťionarea metalelor pre╚Ťioase sunt Londra, New York ╚Öi Shanghai. Alte loca╚Ťii au un volum mai mic al comer╚Ťului cu metale pre╚Ťioase.

london

London Metal Exchange (LME) este specializat─â ├«n tranzac╚Ťii intermediare cu metale neferoase. Istoria sa este asociat─â cu materiile prime care vin ├«n Marea Britanie din str─âin─âtate pentru produc╚Ťia de staniu ╚Öi cupru. Schimbul a ├«nceput ├«n 1877 cu tranzac╚Ťionarea cuprului. Contractele pe termen scurt au fost semnate pentru trei luni, care a fost timpul necesar pentru ca metalele s─â c─âl─âtoreasc─â din Singapore ╚Öi America de Sud ├«n Marea Britanie.

newyork

New York Mercantile Exchange (NYMEX) este o pia╚Ť─â futures. Una dintre diviziile sale este COMEX, care se angajeaz─â ├«n opera╚Ťiuni de tranzac╚Ťionare a op╚Ťiunilor de cump─ârare ╚Öi v├ónzare ╚Öi la futures de metale neferoase ╚Öi pre╚Ťioase: aur, argint, aluminiu, cupru ╚Öi altele. Aproximativ 15 mii de tranzac╚Ťii de schimb cu metalele sunt executate anual la NYMEX.

shanghai

Bursa de aur din Shanghai este cea mai mare ╚Öi una dintre cele mai importante platforme de tranzac╚Ťionare de metale pre╚Ťioase din lume. Fondat─â ├«n 2002, are statutul de organiza╚Ťie non-profit, iar at├ót companiile chineze, c├ót ╚Öi b─âncile str─âine au dreptul de a participa. Tranzac╚Ťionarea metalelor pre╚Ťioase se desf─â╚Öoar─â ├«n principal cu op╚Ťiuni ╚Öi contracte futures pe lingouri de aur.

Tranzac╚Ťionarea metalelor pre╚Ťioase pe CFD cu FxPro ├«ncepe de la o simpl─â ├«nregistrare. Doar face╚Ťi clic pe butonul ÔÇ× ├Änregistra╚Ťi ÔÇŁ din partea de sus a acestei pagini ╚Öi urma╚Ťi instruc╚Ťiunile. Ve╚Ťi putea apoi s─â v─â finan╚Ťa╚Ťi noul cont (diverse metode online convenabile cu comision de 0% disponibil). De asemenea, pute╚Ťi practica tranzac╚Ťionarea pie╚Ťelor metalelor pe un cont demo gratuit ├«nainte de a trece la tranzac╚Ťii live.

Tranzac╚Ťiona╚Ťi CFD-uri pe metale pre╚Ťioase cu FxPro!

Tranzac╚Ťioneaz─â Metale cu FxPro

Tranzac╚Ťionarea de Metale Spot le permite investitorilor s─â-╚Öi extind─â portofoliul prin abordarea unor pozi╚Ťii "go long" sau "go short" pe Aur ╚Öi Argint Spot. Ne asigur─âm c─â ordinele tale sunt executate la cele mai exacte ╚Öi competitive pre╚Ťuri. Aurul Spot este mai valoros dec├ót Argintul Spot, dar ambele ├«mp─ârt─â╚Öesc mi╚Öc─âri puternice ale pre╚Ťurilor.

Tranzac╚Ťionarea Metalelor Spot este adesea considerat─â ca fiind o investi╚Ťie sigur─â, ├«n special ├«n perioadele de incertitudine economic─â. Po╚Ťi exersa tranzac╚Ťionarea cu Metale Spot ├«ntr-un cont demo gratuit ├«nainte de a tranzac╚Ťiona ├«n contul t─âu real.

O lume a Oportunit─â╚Ťilor

Tranzac╚Ťioneaz─â CFD-uri ├«n peste 2000+ instrumente dintr-o gam─â larg─â de clase de active dintr-un singur cont de tranzac╚Ťionare.

1   Sub rezerva Politicii noastre de Executare a Ordinelor.