Tranzac╚Ťioneaz─â CFD pe Metale

cMetale

Tranzac╚Ťioneaz─â CFD pe Metale Spot ╚Öi dezv─âluie noi oportunit─â╚Ťi de tranzac╚Ťionare

Timp mediu de execu╚Ťie <14 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu laten╚Ť─â ultra-sc─âzuta pe co-loca╚Ťie

Câștigător al Premiului de Excutare NDD

Toate ordinele sunt executate anonim f─âr─â Interven╚Ťia Biroului de Tranzac╚Ťionare. P├ón─â la 2.400 de ordine sunt executate pe secund─â, peste 87% din ordine fiind executate ├«n < 14ms.

Afla mai multe despre modelul nostru de executare

Timp mediu de execu╚Ťie <14 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu laten╚Ť─â ultra-sc─âzuta pe co-loca╚Ťie

Alege-╚Ťi Platforma Ta

Oferim clien╚Ťilor no╚Ötri o gam─â larg─â de platforme de tranzac╚Ťionare desktop, web ╚Öi mobile, inclusiv platforma FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 ╚Öi cTrader.

Tranzac╚Ťionarea CFD nu ├«nseamn─â doar tranzac╚Ťionarea cu valute, ac╚Ťiuni ╚Öi indici, ci ╚Öi tranzac╚Ťionarea cu metale pre╚Ťioase. Cele mai populare metale de pe pia╚Ť─â, desigur, sunt aurul ╚Öi argintul.

Aurul este cel mai lichid activ, deoarece este foarte susceptibil la schimb─âri economice ╚Öi financiare (├«n special cre╚Öterea / sc─âderea ratelor dob├ónzilor din SUA). Are o corela╚Ťie ridicat─â cu principalele monede mondiale: euro ╚Öi dolar.

Uneori, aceast─â corela╚Ťie cu monedele majore este negativ─â (de exemplu, euro se afl─â ├«ntr-o tendin╚Ť─â ascendent─â, ├«n timp ce aurul este ├«n declin). Cu toate acestea, se ├«nt├ómpl─â din c├ónd ├«n c├ónd ca cota╚Ťiile dolarului australian s─â aib─â o corela╚Ťie pozitiv─â cu graficul GOLD (ambele merg├ónd ├«n sus, de exemplu).

Factori care afecteaz─â cota╚Ťiile

Tranzac╚Ťionarea metalelor este afectat─â de anotimpuri, de volumul pie╚Ťei ╚Öi de tendin╚Ťele de cre╚Ötere / sc─âdere pe parcursul zilei. Ca regul─â general─â, deciziile de tranzac╚Ťionare ar trebui luate pe baza datelor din Calendarul Economic ╚Öi cel mai bine este s─â urma╚Ťi statisticile din America ╚Öi China

argentum

Industria global─â joac─â un rol important ├«n comer╚Ťul cu metale pre╚Ťioase: companiile miniere de argint ╚Öi principalii cump─âr─âtori de argint creeaz─â pia╚Ťa pentru aceasta. Prin urmare, este important s─â nu urm─ârim doar nout─â╚Ťile generale de ├«nalt─â tehnologie ╚Öi mineritul metalelor, ci s─â acord─âm aten╚Ťie ╚Öi evenimentelor regionale atunci c├ónd se prezice mi╚Öcarea pre╚Ťurilor. Problemele legate de produc╚Ťia de metale pre╚Ťioase sau de investi╚Ťiile noi ├«n afaceri sunt lucruri care pot provoca fluctua╚Ťii pe pia╚Ťa corespunz─âtoare. De exemplu, pre╚Ťul argintului depinde de factorii principali ai economiei globale - infla╚Ťia, cre╚Öterea PIB-ului, ratele de refinan╚Ťare ╚Öi deciziile luate de b─âncile centrale globale. ├Än perioadele de tulbur─âri economice, pre╚Ťurile metalelor pre╚Ťioase scad, ├«ntruc├ót tot mai mul╚Ťi investitori ├«ncearc─â s─â-╚Öi protejeze capitalul de schimb─ârile febrile de pe pia╚Ťa valutar─â.

Mai mult, exper╚Ťii spun c─â argintul nu este o resurs─â nelimitat─â, ceea ce ├«nseamn─â c─â pre╚Ťul s─âu va cre╚Öte constant ├«n timp - a╚Öa c─â anali╚Ötii prezic o nou─â tendin╚Ť─â ascendent─â.

De regul─â, aurul ╚Öi argintul reac╚Ťioneaz─â negativ la cre╚Öterea indicilor bursieri, moment ├«n care scade atractivitatea metalelor pre╚Ťioase ca ÔÇ×activ sigurÔÇŁ.

argentum

├Än ceea ce prive╚Öte tranzac╚Ťiile cu platin─â, principalul factor care afecteaz─â valoarea de schimb este soldul ofertei ╚Öi cererilor. Spre deosebire de aur, care este extras ├«n forma sa cea mai pur─â, Platina exist─â doar sub forma unui aliaj cu alte metale, datorit─â faptului c─â procesul de extrac╚Ťie ╚Öi separare este complicat ╚Öi consum─â energie. Din aceast─â cauz─â, produc╚Ťia anual─â global─â de platin─â este de aproximativ 5 milioane de uncii troy, ceea ce nu este o cifr─â mare ├«n compara╚Ťie cu produc╚Ťia anual─â de aur, care este de 17 ori mai mare, ╚Öi argintul de 100 de ori mai mare.

Platina are propriet─â╚Ťi specifice care men╚Ťin acest metal la cerere ├«n multe industrii, de╚Öi aproximativ 40% din acesta este utilizat ├«n produc╚Ťia de automobile.

Oferta global─â ╚Öi cererea de metale au un impact semnificativ asupra valorii acestora. Astfel, odat─â cu cre╚Öterea cererii, pre╚Ťurile metalelor cresc, ╚Öi invers - c├ónd cererea este slab─â, valoarea metalelor pre╚Ťioase scade. Cu toate acestea, acest efect apare mai ales pe termen lung ╚Öi nu modific─â pre╚Ťurile pe termen scurt.

Valoarea aurului este, de asemenea, afectat─â de orice fluctua╚Ťie major─â a economiei provocat─â de PIB, rapoartele privind ╚Öomajul ╚Öi activitatea de produc╚Ťie, atunci c├ónd participan╚Ťii la pia╚Ť─â prefer─â s─â aleag─â a╚Öa-numitele active ÔÇ×sigureÔÇŁ, care sunt metalele pre╚Ťioase.

China are o pozi╚Ťie de lider ├«n produc╚Ťia de metale pre╚Ťioase, cum ar fi aurul, cuprul, aluminiul, etc. ╚Öi este important s─â p─âstra╚Ťi un ochi asupra acestor cifre.

Tranzac╚Ťionare la burs─â

Cele mai mari loca╚Ťii interna╚Ťionale pentru tranzac╚Ťionarea metalelor pre╚Ťioase sunt Londra, New York ╚Öi Shanghai. Alte loca╚Ťii au un volum mai mic al comer╚Ťului cu metale pre╚Ťioase.

london

London Metal Exchange (LME) este specializat─â ├«n tranzac╚Ťii intermediare cu metale neferoase. Istoria sa este asociat─â cu materiile prime care vin ├«n Marea Britanie din str─âin─âtate pentru produc╚Ťia de staniu ╚Öi cupru. Schimbul a ├«nceput ├«n 1877 cu tranzac╚Ťionarea cuprului. Contractele pe termen scurt au fost semnate pentru trei luni, care a fost timpul necesar pentru ca metalele s─â c─âl─âtoreasc─â din Singapore ╚Öi America de Sud ├«n Marea Britanie.

newyork

New York Mercantile Exchange (NYMEX) este o pia╚Ť─â futures. Una dintre diviziile sale este COMEX, care se angajeaz─â ├«n opera╚Ťiuni de tranzac╚Ťionare a op╚Ťiunilor de cump─ârare ╚Öi v├ónzare ╚Öi la futures de metale neferoase ╚Öi pre╚Ťioase: aur, argint, aluminiu, cupru ╚Öi altele. Aproximativ 15 mii de tranzac╚Ťii de schimb cu metalele sunt executate anual la NYMEX.

shanghai

Bursa de aur din Shanghai este cea mai mare ╚Öi una dintre cele mai importante platforme de tranzac╚Ťionare de metale pre╚Ťioase din lume. Fondat─â ├«n 2002, are statutul de organiza╚Ťie non-profit, iar at├ót companiile chineze, c├ót ╚Öi b─âncile str─âine au dreptul de a participa. Tranzac╚Ťionarea metalelor pre╚Ťioase se desf─â╚Öoar─â ├«n principal cu op╚Ťiuni ╚Öi contracte futures pe lingouri de aur.

Tranzac╚Ťionarea metalelor pre╚Ťioase pe CFD cu FxPro ├«ncepe de la o simpl─â ├«nregistrare. Doar face╚Ťi clic pe butonul ÔÇ× ├Änregistra╚Ťi ÔÇŁ din partea de sus a acestei pagini ╚Öi urma╚Ťi instruc╚Ťiunile. Ve╚Ťi putea apoi s─â v─â finan╚Ťa╚Ťi noul cont (diverse metode online convenabile cu comision de 0% disponibil). De asemenea, pute╚Ťi practica tranzac╚Ťionarea pie╚Ťelor metalelor pe un cont demo gratuit ├«nainte de a trece la tranzac╚Ťii live.

Tranzac╚Ťiona╚Ťi CFD-uri pe metale pre╚Ťioase cu FxPro!

Learn more about Precious Metal trading with FxPro

Check out our useful educational material and top-notch trading tools.

Free CFD course for beginners

Get to grips with the basics of CFD trading with our free interactive trading course.

Start now
Trading FAQs

Find the answers to common trading questions.

Open FAQs
Analiz─â tehnic─â Trading Central

Get the latest analysis & trading ideas on thousands of instruments.

Afl─â mai multe
Calendar Economic Forex

Stay on top of upcoming economic events and the latest data figures.

Open calendar
FxPro VPS

Automate your trading strategies with low latency Equinix virtual private server from Beeks FX.

Afl─â mai multe
Market News

Daily expert reviews from the FxPro Analyst team.

Open FxPro.News

Tranzac╚Ťioneaz─â Metale cu FxPro

Tranzac╚Ťionarea de Metale Spot le permite investitorilor s─â-╚Öi extind─â portofoliul prin abordarea unor pozi╚Ťii "go long" sau "go short" pe Aur ╚Öi Argint Spot. Ne asigur─âm c─â ordinele tale sunt executate la cele mai exacte ╚Öi competitive pre╚Ťuri. Aurul Spot este mai valoros dec├ót Argintul Spot, dar ambele ├«mp─ârt─â╚Öesc mi╚Öc─âri puternice ale pre╚Ťurilor.

Tranzac╚Ťionarea Metalelor Spot este adesea considerat─â ca fiind o investi╚Ťie sigur─â, ├«n special ├«n perioadele de incertitudine economic─â. Po╚Ťi exersa tranzac╚Ťionarea cu Metale Spot ├«ntr-un cont demo gratuit ├«nainte de a tranzac╚Ťiona ├«n contul t─âu real.

O lume a Oportunit─â╚Ťilor

Tranzac╚Ťioneaz─â CFD-uri ├«n peste 400+ instrumente dintr-o gam─â larg─â de clase de active dintr-un singur cont de tranzac╚Ťionare.

1   Sub rezerva Politicii noastre de Executare a Ordinelor.