info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: TRANZACȚIONARE & EXECUTARE

Cum se calculează swap-ul?

Swap-ul se calculează ca fiind diferența dintre ratele dobânzilor respective la perechile valutare tranzacționate și adăugându-se comisionul FxPro pentru deplasarea poziției în următoarea zi de tranzacționare. Rezultatul poate să fie o valoare pozitivă datorată clientului, fie o valoare negativă datorată de către client.
Swap-ul se calculează de Luni până Vineri la ora serverului 23:59. Valoarea este calculată la o rată triplă în ziua de Vineri pentru a ține cont de sfârșitul săptămânii, atunci când swap-ul încă se aplică, chiar dacă băncile și piețele sunt închise.
Comision Swap = [(un pip / rata de schimb) X mărime tranzacție (dimensiune lot) X valoare swap în puncte] / 10
Was This Article Helpful?