Tranzacționați CFD-uri cu criptomonede

Tranzacționează CFD pe Criptomonede cu Brokerul # 1 din Lume FX 1 și beneficiază de spread-uri ferme și executare rapidă a ordinelor.

Câștigător al Premiului de Excutare NDD

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with up to 3,468 trades executed per second last year.

Afla mai multe despre modelul nostru de executare

Timp mediu de execuție <13 ms

Până la 7.000 de ordine executate pe secundă

Centru de date cu latență ultra-scăzuta pe co-locație

Alege-ți Platforma Ta

Oferim clienților noștri o gamă largă de platforme de tranzacționare desktop, web și mobile, inclusiv platforma FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 și cTrader.

Compare the features and functionalities of our trading accounts with the Platform Comparison Table.

PlatformsPlatforms

Ce sunt Criptomenedele CFD?

Criptomonedele sunt monedele digitale, descentralizate care au fost create pentru a lucra ca un mijloc de schimb. Piața Croptomonedelor le oferă traderilor un nou mod de a investi; fără intermediari, cum ar fi guvernele sau agențiile de evaluare. Prin urmare, mișcările de prețuri pentru Monedele Virtuale sunt determinate de o multitudine de factori, cum ar fi cererea de pe piață și știrile asociate acestora.

La FxPro, clienții pot tranzacționa criptomonede ca CFD-uri în perechi cu USD. Alegeți CFD-ul dumneavoastră pe criptomonede, mergeți long sau short și valorificați schimbările de tendință de preț.

O lume a Oportunităților

Tranzacționează CFD-uri în peste 2100+ instrumente dintr-o gamă largă de clase de active dintr-un singur cont de tranzacționare.

1   Recompensat cu peste 110+ premii internaționale și în Marea Britanie.

2   Sub rezerva Politicii noastre de Executare a Ordinelor.