info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 78.90% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 80.59% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Platforma de Tranzacționare FxPro cTrader:
Experiența Supremă de Tranzacționare

Deși cTrader este un începător relativ în lumea platformelor de tranzacționare, acesta a dezvoltat deja o urmărire fidelă a traderilor care caută un nivel suplimentar de analiză a pieței și acces în profunzimea maximă a pieței *.

FxPro le oferă traderilor de pe platforma cTrader cele mai bune prețuri de licitare și de solicitate disponibile pe piață, chiar și de la cele mai competitive instituții.

space-gray

Caracteristici-cheie

FxPro cTrader este o platformă de tranzacționare puternică, care oferă cele mai bune prețuri de licitare și de solicitate disponibile pe piață - cu ordine completate în doar câteva milisecunde. Descarcă platforma de tranzacționare cTrader și vizualizează profunzimea completă a pieței de pe o interfață a utilizatorului impresionantă.

  • Spread-uri de la 0 pip-uri
  • Profunzime completă a pieței
  • Fără restricții privind nivelurile de oprire/limitare
  • Executare Completă a Pieței

Compară caracteristicile și funcțiile platformelor noastre de tranzacționare: MT4, MT5 și cTrader. Tabel de Comparații Platforma

Încă mai ai întrebari despre cTrader?
Contactează Serviciul nostru de Asistență Clienți .

Peste 10 ani + de Excelență

Un Broker cu Adevărat Global

FxPro a crescut exponențial de-a lungul anilor și a devenit renumit pentru furnizarea de condiții de tranzacționare de elită clienților săi

Experiență de Tranzacționare Impecabilă

Peste 75+ de premii Internaționale & în Marea Britanie

Munca noastră a fost recunoscută în mod repetat de către industrie, cu peste 75 de premii primite până în prezent pentru calitatea platformelor și serviciilor noastre.

Dedicați transparenței maxime

De încredere și Complet Reglementat

Menținem un angajament ferm față de practicile tranzacționare corecte și etice.

Platforma Web cTrader

FxPro cTrader Web îți oferă toate avantajele comerțului online direct din browserul tău. Acum te poți conecta la contul tău de cTrader oriunde te-ai afla, fără să trebuiască să instalezi vreun software.

Platforma de tranzacționare Forex cTrader

cTrader pentru Mobil

Accesează-ți contul de cTrader de pe telefonul tău mobil și beneficiază de infrastructura noastră de tranzacționare cu un nivel de latență extrem de redusă. Disponibilă pentru iOS și Android.

androidios