info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

IPR (Indicele Puterii Relative) (RSI (Relative Strength Index))

Dezvoltat de către J. Welles Wilder în anii 1970, Indicele Puterii Relative (IPR) este un oscilator de moment foarte popular și care este folosit în analiza tehnică pentru a determina dacă un activ este supra-cumpărat sau supra-vândut. Se calculează folosindu-se 14 perioade din istoricul de date,iar acțiunii curente a prețului îi este atribuită o valoare cuprinsă între 0 și 100 în funcție de modul în care se referă la câștigurile și pierderile medii respective pentru ultimele 14 perioade. Dacă această valoare atinge sau depășește 70, atunci activul suport este considerat a fi supra-cumpărat. Dacă valoarea atinge sau scade sub 30, atunci este considerată a fi supra-vândut. În ambele cazuri, se consideră că o inversare este iminentă, iar condițiile de supra-cumpărare determină o activitate de vânzare rapidă, în timp ce condițiile de supra-vânzare indică o activitatea de cumpărare promptă.