FxPro Responsabilitatea socială a întreprinderilor

Responsabilitatea socială a întreprinderilor este o parte esențială a misiunii FxPro. Suntem implicați activ în mai multe organizații caritabile înregistrate și ne străduim să facem diferență în bine în viața persoanelor care au nevoie. Prin inițiativele noastre privind CSR, FxPro încurajează și sprijină în mod activ nu numai calitatea superioară a vieții, ci și o educație și o alimentație adecvată.

Sprijin și contribuție

Fiind o companie de nivel global, cu o forță de muncă diversă, multietnică, considerăm că impactul activității noastre caritabile este mult mai mare atunci când ii împuternicim pe angajații noștri să susțină organizațiile de caritate alese de ei. Lucrăm din greu pentru a construi relații puternice și durabile între companie și comunitățile cu care lucrăm. Drept urmare, FxPro este implicat acum într-o gamă largă de organizații caritabile și a oferit recent sprijin pentru UNICEF, Crucea Roșie, spitalele locale și internaționale, facilitățile de îngrijire și evenimentele de caritate de strângere de fonduri.

Pentru noi, responsabilitatea socială a întreprinderilor înseamnă funcționarea etică, minimizarea impactului nostru asupra mediului, tratarea echitabilă a angajaților și partenerilor noștri și îndeplinirea cu conștiinciozitate a rolului nostru de entitate corporativă responsabilă.

Etica și conduita în afaceri

În abordarea noastră de afaceri ne asigurăm că munca noastră se desfășoară în conformitate cu cele mai înalte standarde etice. Compania acționează în conformitate cu legislația, regulamentele și codurile de practică existente în teritoriile în care operează.

Ne așteptăm ca oamenii noștri să respecte standardele noastre etice și să funcționeze conform politicilor noastre. Există un proces de auto-certificare în baza căruia toți angajații își demonstrează conformitatea cu termenii Codului de conduită și Codul de etică. În plus, toți angajații trebuie să respecte următoarele politici: Conflictele de interese, Tranzacțiile Părților Asociate și Avertizatorul de Integritate.

Politicile impuse FxPro respectă cele mai stricte cerințe de reglementare și legale și sunt adoptate la nivel global în cadrul Grupului.

Angajații sunt încurajați să sprijine și să participe la activitățile comunității. Încurajând oamenii noștri să lucreze cu organizațiile de caritate alese de ei, mai degrabă decât cu organizațiile caritabile alese de companie, credem că putem maximiza efortul nostru de caritate la nivel global, în ansamblul său, oferindu-le, în același timp, angajaților noștri un sentiment mai mare de satisfacție.

Activitățile Sociale

FxPro își încurajează oamenii să se angajeze în dezvoltarea comunității. Suntem la fel de conștiincioși în ceea ce privește Responsabilitatea Socială a Întreprinderilor, așa cum suntem și în ceea ce privește produsele și serviciile noastre.

Angajații noștri se află în centrul operațiunilor noastre și ne angajăm să ne asigurăm că toți membrii personalului nostru beneficiază de un mediu de lucru echitabil și respectuos.

Politica FxPro privind resursele umane pe scurt

  • Politica privind nediscriminarea și egalitatea de șanse
  • Politica programului de muncă flexibil pentru angajații cu responsabilități de îngrijire a copilului/adulților
  • Permis de concediu suplimentar pentru instruirea personalului începător
  • Sponsorizare și susținere a educației legate de locul de muncă (de exemplu, calificări juridice și financiare)
Avem o înțelegere profundă a impactului nostru asupra mediului. La FxPro ne propunem să minimizăm nivelul de emisii de carbon per individ prin creșterea gradului de conștientizare și luarea unor măsuri care să permită reducerea consumului de energie și a deșeurilor produse în urma desfășurării operațiunilor noastre zilnice.

Iată câteva dintre inițiativele pe care le-am introdus pentru a contracara impactul asupra mediului:

  • Coșuri de gunoi pentru reciclarea și depozitarea deșeurilor organice în zonele de bucătărie
  • Reciclarea telefoanelor mobile, a calculatoarelor, a becurilor fluorescente și a bateriilor
  • Utilizarea becurilor eficiente din punct de vedere energetic și a luminilor cu temporizator/senzor
  • Utilizarea teleconferinței pentru a reduce nevoia de a călători

Organizații de caritate și cauze pe care le susținem

Agenția ONU pentru Refugiați

În 2022, FxPro a donat UNHCR, o organizație de caritate care lucrează cu parteneri pe teren pentru a oferi asistență umanitară refugiaților, inclusiv hrană, adăpost, medicamente și alte produse esențiale pentru salvarea vieții comunităților strămutate.

Naked Heart Foundation, London UK

In 2019, 2020 and 2021, FxPro made very substantial donations to the Naked Heart Foundation which is a charity providing support to families with children who have disabilities or special needs, helping to transform and enrich the lives of those affected.

Balul Fluture Monaco

n 2019, FxPro a sponsorizat „Butterfly Ball Monaco”, o cină de gală de caritate organizată de Copiii Caudwell. Această organizație acționează ca o plasă de siguranță pentru familiile care nu pot obține ajutorul vital de care au nevoie. Susținem pe deplin obiectivul de a ajuta la transformarea vieții copiilor cu dizabilități din Marea Britanie.

Afișează toate evenimentele