info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 78.90% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 80.59% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Acțiuni Corporative
și Calendar de Câștiguri

The table below displays any upcoming Earning reports and Dividends for the Stocks and Indices offered through the FxPro Trading Platforms. We recommend checking the calendar prior to trading such assets, and to monitor for any updates relevant to open positions you may have.

Pe baza unui raport de venituri corporativ sau a unei alte acțiuni corporative (denumită colectiv "evenimentul corporativ"), cerințele de marjă pentru Acțiuni și Indicii Spot pot fi majorate cu 5 zile lucrătoare înainte de evenimentul corporativ și pot rămâne în vigoare după evenimentul corporativ, la discreția FxPro.

De reținut: Datele de lansare așteptate ale evenimentelor corporative, cum ar fi rapoartele privind veniturile companiei, pot fi modificate fără notificare. Intervalele de Timp/Datele din Calendarul de Câștiguri se referă la GMT + 2, dacă nu se specifică altfel.

În perioada în cauză, se vor aplica noi cerințe de marjă pentru toate tranzacțiile noi și pentru cele deja existente. Clienții FxPro rămân pe deplin responsabili pentru monitorizarea marjei necesare a conturilor lor, precum și a marjei disponibile înaintea, în timpul și după perioada afectată. Drept urmare a celor de mai sus, clienții FxPro trebuie să înțeleagă și să accepte că acest lucru poate determina situații în care contul (conturile) lor să sufere un apel în marjă și/sau să se oprească.

  • Câștiguri
  • Acțiuni Ex-dividende*
  • Ajustări ale dividendelor la Indicii Spot*

  * Valorile furnizate sunt primite de la furnizorii de lichidități și sunt supuse unor omisiuni și/sau erori.