info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Acțiuni Corporative
și Calendar de Câștiguri

Some text about earnings calendar. If you are serious about becoming a trader, a trading plan will be a vital part of your strategy. Find the Economic Calendar in our FX tools and plan your trading down to the minute based on economic reports due to be released, previous economic events, consensus forecasts.

Pe baza unui raport de venituri corporativ sau a unei alte acțiuni corporative (denumită colectiv "evenimentul corporativ"), cerințele de marjă pentru Acțiuni și Indicii Spot pot fi majorate cu 5 zile lucrătoare înainte de evenimentul corporativ și pot rămâne în vigoare după evenimentul corporativ, la discreția FxPro.

De reținut: Datele de lansare așteptate ale evenimentelor corporative, cum ar fi rapoartele privind veniturile companiei, pot fi modificate fără notificare. Intervalele de Timp/Datele din Calendarul de Câștiguri se referă la GMT + 2, dacă nu se specifică altfel.

În perioada în cauză, se vor aplica noi cerințe de marjă pentru toate tranzacțiile noi și pentru cele deja existente. Clienții FxPro rămân pe deplin responsabili pentru monitorizarea marjei necesare a conturilor lor, precum și a marjei disponibile înaintea, în timpul și după perioada afectată. Drept urmare a celor de mai sus, clienții FxPro trebuie să înțeleagă și să accepte că acest lucru poate determina situații în care contul (conturile) lor să sufere un apel în marjă și/sau să se oprească.

  • Câștiguri
  • Acțiuni Ex-dividende*
  • Ajustări ale dividendelor la Indicii Spot*

  * Valorile furnizate sunt primite de la furnizorii de lichidități și sunt supuse unor omisiuni și/sau erori.