Acțiuni Corporative
și Calendar de Câștiguri

Tabelul de mai jos afișează orice rapoartările de câștig viitoare și dividende pentru acțiuni și indici oferite prin intermediul platformelor de tranzacționare FxPro. Vă recomandăm să verificați calendarul înainte de tranzacționarea acestor active și să monitorizați dacă există actualizări relevante pentru pozițiile deschise pe care le aveți.

Câștiguri

Pe baza unui raport de venituri corporativ sau a unei alte acțiuni corporative (denumită colectiv "evenimentul corporativ"), cerințele de marjă pentru Acțiuni și Indicii Spot pot fi majorate cu 5 zile lucrătoare înainte de evenimentul corporativ și pot rămâne în vigoare după evenimentul corporativ, la discreția FxPro.


Dividende

Dacă dețineți o poziție deschisă pe acțiuni sau indici la începutul zilei lucrătoare (ora serverului 00:00), care coincide cu data anterioară a activului respectiv, se plătește un dividend (sau se percepe în cazul pozițiilor scurte). Pentru pozițiile de cumpărare (Buy), plata va fi netă de orice implicații privind impozitarea la sursă.

În perioada afectată, se vor aplica noi cerințe de marjă pentru toate tranzacțiile noi și existente. Clienții FxPro rămân pe deplin responsabili pentru monitorizarea marjei necesare a conturilor lor, precum și a marjei libere înainte, în timpul și după perioada afectată. Ca urmare a celor de mai sus, clienții FxPro trebuie să înțeleagă și să accepte că acest lucru ar putea duce la contul (conturile) lor să primească un apel în marjă și / sau stopare. După cum vedeți, este destul de important să rămâneți la curent cu calendarul câștigurilor.

De reținut: Datele de lansare așteptate ale evenimentelor corporative, cum ar fi rapoartele privind veniturile companiei, pot fi modificate fără notificare. Intervalele de Timp/Datele din Calendarul de Câștiguri se referă la GMT + 2, dacă nu se specifică altfel.

  • Câștiguri
  • Acțiuni Ex-dividende*
  • Ajustări ale dividendelor la Indicii Spot*

  * Valorile furnizate sunt primite de la furnizorii de lichidități și sunt supuse unor omisiuni și/sau erori.