info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: PLATFORMELE MT4 & MT5

De ce graficul meu are o cruce / figură tristă în colț?

Se pare că nu ai activată opțiunea Consilieri Experți (Expert Advisors) pe terminalul tău MT4. Acest lucru se poate face prin simpla apăsare a butonului 'AutoTranzactionare' din bara principală de deasupra diagramei. Atunci când simbolul mic din interior se transformă din culoarea roșu în culoarea verde, EA-urile au fost activate. Alternativ, poți face acest lucru accesând "Instrumente", "Opțiuni", selectează fila "Consilieri Experți" și asigură-te că este bifată caseta Activare Consilieri Experți.
De asemenea, trebuie să te asigurați că EA-ul specificat este activat pentru tranzacționare prin selectarea opțiunii "Permitere Tranzacționarea Live" din fila 'common' atunci când tragi EA-ul în diagramă.
Was This Article Helpful?