Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 79.28% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Centrul de ajutor FxPro: PLATFORMELE MT4 & MT5

Cum pot plasa un ordin în așteptare în MT4?

Un ordin în așteptare este o instrucțiune pentru a deschide o poziție atunci când un instrument atinge un anumit preț predefinit de către tine.

Poți plasa un ordin în așteptare din fereastra principală 'Ordin' . Pur și simplu schimbă "Tipul" din "Executare Instant" în 'Ordin în așteptare' . O să apară apoi un meniu derulant care îți va permite să specifici dacă ordinul în așteptare pe care urmează să-l plasezi este un ordin de tip Limită La Cumpărare, Limită la Vânzare, Oprire Cumpărare sau Oprire Vânzare. De asemenea, îți va permite să configurezi un preț limită, precum și data și ora de expirare.
Reține că limitele Oprire Cumpărare sau Oprire Vânzare trebuie să fie plasate peste prețul de piață curent, în timp ce limitele Oprire Cumpărare sau Oprire Vânzare trebuie plasate sub prețul curent al pieței .
Was This Article Helpful?