Centrul de ajutor FxPro: PLATFORMELE MT4 & MT5

Cum pot știi că EA-ul funcționează corect?

Pentru a te asigura că EA-ul funcționează corect, trebuie mai întâi să confirmi că EA-urile sunt activate pe platforma ta. Pentru a face acest lucru, verifică dacă butonul "AutoTranzactionare" din bara principală de instrumente, aflată în partea superioară a ecranului are culoarea verde. În cazul în care culoarea este roșie, apasă pe acesta pentru a activa EA-ul.

‘AutoTrading’

Trebuie ca mai apoi să te asiguri că EA-ul este activat pentru tranzacționare live. Pentru a face acest lucru, apasă click dreapta pe graficul în care a fost plasat EA-ul, selectează"Consilieri Experți" și apoi "Proprietăți". Bifează caseta cu eticheta "Permite tranzacționare live" și fă click pe "OK". EA-ul tău ar trebui să funcționeze în mod corespunzător.

Allow live trading

După ce EA-ul este pregătit și funcționează, poți verifica fișierele Experți și "Jurnal din terminal pentru a vedea dacă sistemul tău raportează orice eroare.
Te rugăm să reții că în cazul în care EA-ul se execută și tranzacționarea automată este activată, vei putea vedea o față zâmbitoare în colțul din dreapta sus al graficului de lângă numele EA-ului.
Was This Article Helpful?