info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de ajutor FxPro: PLATFORMELE MT4 & MT5

De ce este butonul de modificare decolorat atunci când încerc să configurez SL sau TP pentru un ordin existent?

Dacă butonul Modificare este decolorat atunci când încerci să setezi nivelurile stop-pierdere și încasare-profit pentru un ordin existent, este posibil ca acest aspect să se datoreze faptului că ai plasat nivelurile stop-pierdere și încasare-profit prea aproape de prețul curent. În mod alternativ, această poate însemna că ai stabilit aceste niveluri în sensul greșit al prețului curent.
Te rugăm să reții că pentru pozițiile scurte (ordine de vânzare) stop-pierderile trebuie să fie setate la valori mai mari decât prețul de piață actual, iar nivelul de încasare-profit trebuie să fie setat mai jos decât prețul de piață curent.
Poți vedea nivelurile minime de oprire pentru fiecare platformă în specificațiile simbolurilor: https://www.fxpro.com/trading/forex
Was This Article Helpful?