Tranzacționare SILVER

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: 0 Points
Scăzut: 0.00Spread variabil MT4Ridicat: 0.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
06:37 (Local)
Se deschide în 51h 13m
Tokyo
05:37 (Local)
Se deschide în 51h 23m
Londra
21:37 (Local)
Se deschide în 58h 23m
New York
16:37 (Local)
Se deschide în 64h 53m

SILVER grafic în direct

D1
W1
M1
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,45 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.018Mediu: 0.028
Nivel de Limitare și de Oprire cTrader0
Fluctuație preț minim0.001
Valoare 1 TICK per 1 lot în USD5 USD
Mărime 1 lot5000 oz
Comision$45 per million dollars traded
Mărime minimă contract0.01 lot
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului0.01 lot
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0
Program de tranzacționare (oră Marea Britanie) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

După Aur, Argintul este unul dintre cele mai tranzacționate metale prețioase. Argintul a început să câștige recunoaștere în mod exponențial printre traderi și este considerat unul dintre cele mai valoroase active în care se poate investi.

Poți tranzacționa Argint instant pe platformele noastre MT4, MT5 și cTrader. Navighează prin graficul de mai sus și explorează oferta live cu prețurile de cumpărare și de vânzare ale Argintului, împreună cu istoricul de performanța și valoare.

Dacă ești interesat să-ți diversifici portofoliul, atunci începe să tranzacționezi Argint contactând FxPro chiar astăzi.