Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

US Dow Jones 30 Spot Index CFD index

US Dow Jones 30 Spot Index CFD index ({{name}}): Real-time quotes and charts

Swap scurt: 2.2606 PointsSwap lung: -6.8331 Points
Scăzut: 32749.75Spread variabil MT5High: 33049.05
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
02:43 (Local)
Se deschide în 7h 7m
Tokyo
01:43 (Local)
Se deschide în 7h 17m
Londra
17:43 (Local)
Se deschide în 14h 17m
New York
12:43 (Local)
Se închide în 3h 17m

Diagrama US Dow Jones 30 Spot Index CFD

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

What is US Dow Jones 30 Spot Index CFD index ({{name}})

Indicele US Spot sau indexul Dow Jones 30 este un indice de referință ponderat în funcție de preț, care măsoară performanța a 30 dintre cele mai mari companii din S.U.A., cele mai multe listate la Burss din New York.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTrader
Minim: 210.00Mediu: 228.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Mărime minimă contract0.01 Index
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului0.01 Index
Valoare 1 tick1 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Cum executăm Indicii CFD-uri

Când deschideți o poziție CFD pe indici la noi, aceasta va fi agregată și potrivită cu pozițiile altor clienți FxPro pe aceeași piață. Orice expunere în exces din limitele interne predefinite este acoperită de furnizorii noștri de lichidități.

Acțiuni FxPro Corporate

Se pot aplica ajustări de preț pentru a elimina impactul asupra conturilor de tranzacționare ale clienților dintr-o acțiune corporativă. Cerințele privind marja pot fi supuse modificărilor înainte de anunțuri privind veniturile sau orice acțiune corporativă.

Dividende

Dacă dețineți o poziție deschisă pe acțiuni sau indici la începutul zilei lucrătoare (ora serverului 00:00), care coincide cu data anterioară a activului respectiv, se plătește un dividend (sau se percepe în cazul pozițiilor scurte). Pentru pozițiile de cumpărare (Buy), plata va fi netă de orice implicații privind impozitarea la sursă.

Impozitele reținute la sursă depind de țara în care este domiciliat acțiunea, iar clienții sunt responsabili de raportarea impozitelor reținute la sursă în țara lor de reședință respectivă.