Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

GBPUSD - Lira sterlină / Dolar american

Swap scurt: -1.1119 PointsSwap lung: -4.9787 Points
Scăzut: 1.23474Spread variabil MT5High: 1.24251
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
19:05 (Local)
Se deschide în 14h 45m
Tokyo
18:05 (Local)
Se deschide în 14h 55m
Londra
10:05 (Local)
Se închide în 6h 25m
New York
05:05 (Local)
Se deschide în 4h 25m

GBPUSD Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.30Mediu: 0.69
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 GBP X USDGBP Rate
Mărime minimă contract1000 GBP (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 GBP
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 10.7 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară GBP/USD este una dintre cele mai vechi și mai răspândite combinații de tranzacționare din lume, fiind considerată una dintre cele "Patru Majore" și a câștigat o popularitate exponențială, denumită frecvent" The Cable " , referindu-se la cablul de comunicare transatlantic care, odată, a transmis prețurile valutei între aceste două economii importante la nivel mondial. Perechea rămâne una dintre favoritele tuturor, de la cel mai nou investitor și până la cei mai experimentați investitori profesioniști.

Pentru a adăuga această combinație în portofoliul tău, pur și simplu contactează FxPro astăzi.