ETHUSD - Ethereum / Dolar american

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: 0 Points
Scăzut: 0.00Spread variabil MT4Ridicat: 0.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
06:59 (Local)
Se deschide în 2h 51m
Tokyo
05:59 (Local)
Se deschide în 3h 1m
Londra
21:59 (Local)
Se deschide în 10h 1m
New York
16:59 (Local)
Se deschide în 16h 31m

ETH USD Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri Variabile
Minim: 6.00 USDMediu: 8.25 USD
Nivel de Limitare și de Oprire cTrader0
Swap-uri (Long& Short) pe An-20.00 %
Mărime minimă contract0.01 lot
Dimensiune 1 lot MT4/MT5/CTrader 10 ETH
Valoare 1 PIP per 1 lot în USD0.10 USD
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului0.01 lot
LevierFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Cerințe privind marja pentru a deschide o poziție de blocare *0
Expunere Maximă1,000,000 USD in Volume
Mod de ExecutareMarket (irrelevant of platform or Account type)
Ore de Tranzacționare24/5
Program de tranzacționare (oră Marea Britanie) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

1: Disponibilă pentru clienții FxPro Financial Services Limited și FxPro Global Markets Limited.

Tranzacționarea CFD-urilor pe criptomonede nu este disponibilă pentru clienții retail ai FxPro UK Ltd.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare în valută. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".