Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

EURUSD - Euro / Dolar american

Swap scurt: 2.9194 PointsSwap lung: -8.3817 Points
Scăzut: 1.06923Spread variabil MT5High: 1.07130
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
15:06 (Local)
Se închide în 1h 6m
Tokyo
14:06 (Local)
Se închide în 0h 54m
Londra
06:06 (Local)
Se deschide în 1h 54m
New York
01:06 (Local)
Se deschide în 8h 24m

EURUSD Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.30Mediu: 0.45
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 EUR X USDEUR Rate
Mărime minimă contract1000 EUR (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 10.7 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară EUR/USD este cea mai tranzacționată combinație din lume, câștigând un loc bine meritat în rândul" celor patru majori ", care leagă două dintre cele mai mari și mai puternice economii din lume: zona euro și Statele Unite ale Americii. Perechea este extrem de volatilă, iar începând cu anul 1999, perechea s-a confruntat cu multe perioade de instabilitate. Criza datoriilor europene a avut un impact semnificativ asupra relației dintre cele două monede în ultima vreme, iar efectele acesteia sunt încă resimțite astăzi. În ciuda acestui fapt, popularitatea sa indică că există o multitudine de informații disponibile, făcând-o potrivită atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Pentru a investi acum în perechea valutară EUR/USD, contactează FxPro astăzi.