Investe╚Öte ├«n mod responsabil Investe╚Öte ├«n mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe ╚Öi prezint─â un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui s─â iei ├«n considerare dac─â ├«n╚Ťelegi cum func╚Ťioneaz─â CFD-urile ╚Öi dac─â ├«╚Ťi po╚Ťi permite s─â-╚Ťi pierzi banii.

WTI crude oil spot (CFD)

Swap scurt: 1.95 PointsSwap lung: -9.75 Points
Sc─âzut: 67.600Spread variabil MT5High: 68.375
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
21:14 (Local)
Se deschide în 12h 36m
Tokyo
20:14 (Local)
Se deschide în 12h 46m
Londra
12:14 (Local)
Se închide în 4h 16m
New York
07:14 (Local)
Se deschide în 2h 16m

Diagrama WTI

D1
W1
M1
No chart data
Performan╚Ťele anterioare nu reprezint─â o garan╚Ťie sau o previziune a performan╚Ťelor viitoare.

WTI Crude Oil serve╚Öte ca punct de referin╚Ť─â pentru pre╚Ťurile petrolului din Statele Unite ╚Öi este, f─âr─â ├«ndoial─â, unul dintre cele mai puternic tranzac╚Ťionate produse din lume.

Condi╚Ťii de tranzac╚Ťionare

Platform─â
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Pia╚Ťa
Executare la Pia╚Ťa
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzac╚Ťionate
Minim: 50.00Mediu: 56.06
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Fluctua╚Ťie pre╚Ť minim0.001
M─ârime 1 lot1000 bbl
Valoare 1 tick1 USD
M─ârime minim─â contract10 bbl
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului10 bbl
Marja utilizat─â per 1 lot **1.00%
Cerin╚Ťe marja pentru a deschide o pozi╚Ťie de blocare *0
Nivel de limitare și de Oprirespread

* Doar dac─â Nivelul Marjei> 100%

** Marja se aplic─â pentru volume de p├ón─â la 50 loturi. Te rug─âm s─â consul╚Ťi informa╚Ťiile referitoare la efectul de levier pentru Contracte Futures pentru volume mai mari

** Se aplic─â Efectul de Levier Dinamic. Pentru cTrader, te rug─âm s─â consul╚Ťi specifica╚Ťiile simbolurilor de pe platforma ta de tranzac╚Ťionare.

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platform─â sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedent─â.De╚Öi FxPro ├«ncearc─â s─â ofere spread-uri competitive ├«n toate orele de tranzac╚Ťionare, clien╚Ťii trebuie s─â re╚Ťin─â c─â acestea pot varia ╚Öi sunt susceptibile la condi╚Ťiile de pia╚Ť─â care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar ├«n scop orientativ. Clien╚Ťii sunt sf─âtui╚Ťi s─â verifice anun╚Ťurile importante de ╚Ötiri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile ├«n condi╚Ťii normale de tranzac╚Ťionare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus ├«n func╚Ťie de condi╚Ťiile de pia╚Ť─â conform "Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor Afacerii".