Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

Tranzacționare PLATINUM

Swap scurt: 11.8898 PointsSwap lung: -16.3242 Points
Scăzut: 998.93Spread variabil MT5High: 1023.03
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
18:33 (Local)
Se deschide în 39h 17m
Tokyo
17:33 (Local)
Se deschide în 39h 27m
Londra
09:33 (Local)
Se deschide în 46h 27m
New York
04:33 (Local)
Se deschide în 52h 57m

PLATINUM grafic în direct

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 160.00Mediu: 315.65
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0
Fluctuație preț minim0.01
Valoare 1 tick1 USD
Mărime 1 lot100 Oz
Mărime minimă contract1 Oz
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1 lot
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Metalele prețioase sunt unele dintre cele mai populare instrumente de tranzacționare și sunt adesea preferate de traderii care caută securitate și siguranță în portofoliul lor de investiții. Platina este adesea privită ca o investiție sigură pentru traderi, în special în perioadele de incertitudine economică. Începe să tranzacționezi Platină cu FxPro și diversifică-ți portofoliul de investiții.