info
Investe╚Öte ├«n mod responsabil riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInveste╚Öte ├«n mod responsabilInveste╚Öte ├«n mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe ╚Öi prezint─â un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 78.90% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui s─â iei ├«n considerare dac─â ├«n╚Ťelegi cum func╚Ťioneaz─â CFD-urile ╚Öi dac─â ├«╚Ťi po╚Ťi permite s─â-╚Ťi pierzi banii.CFD-urile ╚Öi Pariurile Spread sunt instrumente complexe ╚Öi prezint─â un risc ridicat de a pierde rapid banii datorit─â efectului de levier. 80.59% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci c├ónd tranzac╚Ťioneaz─â CFD-uri ╚Öi Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui s─â te g├ónde╚Öti dac─â ├«n╚Ťelegi cum func╚Ťioneaz─â CFD-urile ╚Öi Parierea Spread ╚Öi dac─â ├«╚Ťi po╚Ťi permite s─â-╚Ťi asume riscul ridicat de a pierde banii.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInveste╚Öte Responsabil: Tranzac╚Ťionarea de CFD-uri implic─â riscuri semnificative.

FTSE 100 index

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: 0 Points
Sc─âzut: 0.00Spread variabil MT4Ridicat: 0.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
18:47 (Local)
Opens in 63h 3m
Tokyo
17:47 (Local)
Opens in 63h 13m
London
09:47 (Local)
Closes in 6h 43m
New York
04:47 (Local)
Opens in 4h 43m

FTSE 100 chart

D1
W1
M1
Performan╚Ťele anterioare nu reprezint─â o garan╚Ťie sau o previziune a performan╚Ťelor viitoare.

Indicele FTSE 100 este un indice ponderat prin capitalizare pe pia╚Ť─â, care m─âsoar─â performan╚Ťa celor mai mari 100 de companii britanice, reprezent├ónd aproximativ 81% din capitalizarea de pia╚Ť─â a Marii Britanii.

Condi╚Ťii de tranzac╚Ťionare

Platform─â
MT4
MT4
MT5
Executare
Executare Instant
Executare Instant
Executare la Pia╚Ťa
MT4Spread-uri Variabile
Minim: 1.00Mediu: 1.58
MT4, MT5 Marja utilizat─â (Levier) **0.20% (1:500)
cTrader Marja utilizat─â (Levier)2.00% (1:50)
M─ârime minim─â contract1.0 Index
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1.0 Index
Valoare per 1 punct Indice1 GBP
Cerin╚Ťe marja pentru a deschide o pozi╚Ťie de blocare *0
Spread min0.70
Spread Mediu1.27
Nivel de limitare și de Oprirespread

Program de tranzac╚Ťionare (or─â Marea Britanie) Monday - Friday: 01:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:00 AM UK time)

* Doar dac─â Nivelul Marjei> 100%

** Te rug─âm s─â ├«n╚Ťelegi c─â instrumentele de mai sus sunt supuse influen╚Ťei Efectului de Levier Dinamic. Pentru informa╚Ťii suplimentare, te rug─âm s─â consul╚Ťi urm─âtoarea Pagin─â de Specifica╚Ťii.

Ob╚Ťine #UK100 idei de tranzac╚Ťionare

Ob╚Ťine semnale de tranzac╚Ťionare zilnice despre:
  • Ac╚Ťiuni/Indici
  • Forex
  • Aur/Petrol
Trading CentralPromovat de
TradingCentral
Înregistrează-te acum
Chart
╚ÜINTA (CUMP─éRARE)Deschide ContOb╚Ťine semnale de tranzac╚Ťionare GRATIS ╚ÜINTA (V├éNZARE)