info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

IBEX 35 index

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: 0 Points
Scăzut: 0.00Spread variabil MT4Ridicat: 0.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
07:23 (Local)
Opens in 2h 27m
Tokyo
06:23 (Local)
Opens in 2h 37m
London
22:23 (Local)
Opens in 9h 37m
New York
17:23 (Local)
Opens in 16h 7m

IBEX 35 chart

D1
W1
M1
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Indicele Spaniei 35 este indicele bursier de referință al Bolsa de Madrid din Spania, care este ponderat cu capitalizarea de piață, iar companiile care sunt incluse sunt revăzute bianual.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTrader
Minim: 6.00Mediu: 8.54
MT4, MT5 Marja utilizată (Levier) **0.50% (1:200)
cTrader Marja utilizată (Levier)2.00% (1:50)
Mărime minimă contract1.0 Index
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1.0 Index
Valoare per 1 punct Indice1 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0
Spread min6.00
Spread Mediu8.96
Nivel de limitare și de Oprirespread

Program de tranzacționare (oră Marea Britanie) 07:00 AM - 07:00 PM
(Closes daily between 07:00 PM - 07:00 AM UK time)

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Te rugăm să înțelegi că instrumentele de mai sus sunt supuse influenței Efectului de Levier Dinamic. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți următoarea Pagină de Specificații.

Obține #Spain35 idei de tranzacționare

Obține semnale de tranzacționare zilnice despre:
  • Acțiuni/Indici
  • Forex
  • Aur/Petrol
Trading CentralPromovat de
TradingCentral
Înregistrează-te acum
Chart