Nikkei 225 index

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: 0 Points
Scăzut: 0.00Spread variabil MT4Ridicat: 0.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
06:54 (Local)
Se deschide în 2h 56m
Tokyo
05:54 (Local)
Se deschide în 3h 6m
Londra
21:54 (Local)
Se deschide în 10h 6m
New York
16:54 (Local)
Se deschide în 16h 36m

Diagrama Nikkei 225

D1
W1
M1
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Tranzacționează CFD-uri pe Indicele # Japan225.

FxPro oferă CFD-uri pe # Japonia225 și 25 alți indici spot, care pot fi tranzacționați pe toate platformele FxPro, inclusiv FxPro MT4, FxPro MT5 și FxPro cTrader. CFD-urile pe indici pot fi tranzacționate cu Executare Instant sau Executare la Piață și cu spread-uri fixe sau variabile, în funcție de tipul contului. Dacă alegi să tranzacționezi CFD-uri cu FxPro, beneficiezi de spread-uri reduse de până la 0,2 pip-uri, de executare rapidă a ordinelor și de condiții de tranzacționare profesioniste. În plus, FxPro nu percepe comisioane pentru CFD-uri pe Indici.

Dacă ai întrebări cu privire la tranzacționarea indexului Japan 225 Spot sau a oricăror altor indici cu FxPro, te rugăm să contactezi Serviciul nostru de Asistență Clienți.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTrader
Minim: 11.52Mediu: 14.56
Mărime minimă contract0.01 Index
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului0.01 Index
Valoare per 1 punct Indice1 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0
Program de tranzacționare (oră Marea Britanie) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Cum executăm Indicii CFD-uri

Când deschideți o poziție CFD pe indici la noi, aceasta va fi agregată și potrivită cu pozițiile altor clienți FxPro pe aceeași piață. Orice expunere în exces din limitele interne predefinite este acoperită de furnizorii noștri de lichidități.

Acțiuni Corporative

Se pot aplica ajustări de preț pentru a elimina impactul asupra conturilor de tranzacționare ale clienților dintr-o acțiune corporativă. Cerințele privind marja pot fi supuse modificărilor înainte de anunțuri privind veniturile sau orice acțiune corporativă.

Dividende

Dacă dețineți o poziție deschisă pe acțiuni sau indici la începutul zilei lucrătoare (ora serverului 00:00), care coincide cu data anterioară a activului respectiv, se plătește un dividend (sau se percepe în cazul pozițiilor scurte). Pentru pozițiile de cumpărare, plata va fi netă de orice implicații privind impozitarea la sursă.

Impozitele reținute la sursă depind de țara în care este domiciliat acțiunea, iar clienții sunt responsabili de raportarea impozitelor reținute la sursă în țara lor de reședință respectivă.