Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.69% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

Japan 225 Spot Index CFD index

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap scurt: -1.9016 PointsSwap lung: -1.6687 Points
Scăzut: 28037.00Spread variabil MT5Ridicat: 28302.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
09:32 (Local)
Se deschide în 0h 18m
Tokyo
07:32 (Local)
Se deschide în 1h 28m
Londra
22:32 (Local)
Se deschide în 9h 28m
New York
17:32 (Local)
Se deschide în 15h 58m

Diagrama Japan 225 Spot Index CFD

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Tranzacționează CFD-uri pe Indicele # Japan225.

FxPro oferă CFD-uri pe # Japonia225 și 25 alți indici spot, care pot fi tranzacționați pe toate platformele FxPro, inclusiv FxPro MT4, FxPro MT5 și FxPro cTrader. CFD-urile pe indici pot fi tranzacționate cu Executare Instant sau Executare la Piață și cu spread-uri fixe sau variabile, în funcție de tipul contului. Dacă alegi să tranzacționezi CFD-uri cu FxPro, beneficiezi de spread-uri reduse de până la 0,2 pip-uri, de executare rapidă a ordinelor și de condiții de tranzacționare profesioniste. În plus, FxPro nu percepe comisioane pentru CFD-uri pe Indici.

Dacă ai întrebări cu privire la tranzacționarea indexului Japan 225 Spot sau a oricăror altor indici cu FxPro, te rugăm să contactezi Serviciul nostru de Asistență Clienți.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTrader
Minim: 9.00Mediu: 9.97
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Mărime minimă contract0.01 Index
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului0.01 Index
Valoare 1 tick1 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Cum executăm Indicii CFD-uri

Când deschideți o poziție CFD pe indici la noi, aceasta va fi agregată și potrivită cu pozițiile altor clienți FxPro pe aceeași piață. Orice expunere în exces din limitele interne predefinite este acoperită de furnizorii noștri de lichidități.

Acțiuni Corporative

Se pot aplica ajustări de preț pentru a elimina impactul asupra conturilor de tranzacționare ale clienților dintr-o acțiune corporativă. Cerințele privind marja pot fi supuse modificărilor înainte de anunțuri privind veniturile sau orice acțiune corporativă.

Dividende

Dacă dețineți o poziție deschisă pe acțiuni sau indici la începutul zilei lucrătoare (ora serverului 00:00), care coincide cu data anterioară a activului respectiv, se plătește un dividend (sau se percepe în cazul pozițiilor scurte). Pentru pozițiile de cumpărare, plata va fi netă de orice implicații privind impozitarea la sursă.

Impozitele reținute la sursă depind de țara în care este domiciliat acțiunea, iar clienții sunt responsabili de raportarea impozitelor reținute la sursă în țara lor de reședință respectivă.