info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Hang Seng index

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: 0 Points
Scăzut: 0.00Spread variabil MT4Ridicat: 0.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
12:52 (Local)
Closes in 3h 20m
Tokyo
11:52 (Local)
Closes in 3h 8m
London
03:52 (Local)
Opens in 4h 8m
New York
22:52 (Local)
Opens in 10h 38m

Hang Seng chart

D1
W1
M1
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

HongKong50 este un indice de piață al pieței bursiere cu scalare liberă, care urmărește performanța a 50 dintre cele mai mari companii care tranzacționează pe piața de valori din Hong Kong. Indicele este împărțit în patru sectoare: Finanțe, Comerț și Industrie, Utilități și Proprietăți.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTrader
Minim: 15.00Mediu: 17.87
Mărime minimă contract1.0 Index
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1.0 Index
Valoare per 1 punct Indice1 HKD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0
Spread min15.00
Spread Mediu18.71
Nivel de limitare și de Oprirespread

Program de tranzacționare (oră Marea Britanie) 02:15 AM - 19:45 PM
(Closes daily between 19:45 PM - 02:15 AM)

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Obține #HongKong50 idei de tranzacționare

Obține semnale de tranzacționare zilnice despre:
  • Acțiuni/Indici
  • Forex
  • Aur/Petrol
Trading CentralPromovat de
TradingCentral
Înregistrează-te acum
Chart