Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

FTSE China A50 Spot Index CFD index

FTSE China A50 Spot Index CFD index ({{name}}): Real-time quotes and charts

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: -1.8927 Points
Scăzut: 12203.00Spread variabil MT5High: 12501.85
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
01:58 (Local)
Se deschide în 7h 52m
Tokyo
00:58 (Local)
Se deschide în 8h 2m
Londra
16:58 (Local)
Se deschide în 15h 2m
New York
11:58 (Local)
Se închide în 4h 2m

Diagrama FTSE China A50 Spot Index CFD

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

What is FTSE China A50 Spot Index CFD index ({{name}})

Indicele China A50 este un indice de referință ajustat la volum zero, alcătuit din cele mai mari acțiuni de 50 A tranzacționate pe bursele din Shanghai și Shenzhen. Acțiunile A sunt acțiuni care sunt, în general, disponibile numai pentru investitorii cetățeni ai continentului Asiatic. Cu toate acestea, anumite investiții străine limitate sunt permise în cadrul cadrului de reglementare al investitorilor instituționali străini calificați (QFII).

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTrader
Minim: 50.00Mediu: 50.11
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Mărime minimă contract0.01 Index
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului0.01 Index
Valoare 1 tick1 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Cum executăm Indicii CFD-uri

Când deschideți o poziție CFD pe indici la noi, aceasta va fi agregată și potrivită cu pozițiile altor clienți FxPro pe aceeași piață. Orice expunere în exces din limitele interne predefinite este acoperită de furnizorii noștri de lichidități.

Acțiuni FxPro Corporate

Se pot aplica ajustări de preț pentru a elimina impactul asupra conturilor de tranzacționare ale clienților dintr-o acțiune corporativă. Cerințele privind marja pot fi supuse modificărilor înainte de anunțuri privind veniturile sau orice acțiune corporativă.

Dividende

Dacă dețineți o poziție deschisă pe acțiuni sau indici la începutul zilei lucrătoare (ora serverului 00:00), care coincide cu data anterioară a activului respectiv, se plătește un dividend (sau se percepe în cazul pozițiilor scurte). Pentru pozițiile de cumpărare (Buy), plata va fi netă de orice implicații privind impozitarea la sursă.

Impozitele reținute la sursă depind de țara în care este domiciliat acțiunea, iar clienții sunt responsabili de raportarea impozitelor reținute la sursă în țara lor de reședință respectivă.