Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 79.28% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

Swap scurt: 0 Swap lung: 0
Scăzut: 0Spread variabil {{platformType}}High: 0
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
01:31 (Local)
Se deschide în 8h 19m
Tokyo
00:31 (Local)
Se deschide în 8h 29m
Londra
16:31 (Local)
Se deschide în 15h 29m
New York
11:31 (Local)
Se închide în 4h 29m
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 59.50Mediu: 79.99
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 ZAR X USDZAR Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Perechea USD/ZAR unifică două valute globale importante: dolarul american și randul sud-african. Performanța combinării se bazează în mare măsură pe corelația dintre aceste economii și mulțumită multor factori diferiți care le afectează, acest lucru tinde să transforme perechea într-una dominată de un trend de slăbiciune, neregularitate și volatilitate. Este greu de citit și chiar mai greu de prezis, dar perechea oferă ocazia unor profituri substanțiale atunci când este ghidată de mâinile experimentate ale unui investitor.

Dacă ai mijloacele necesare pentru a profita de acest lucru, investește astăzi cu FxPro.