Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 7.00Mediu: 7.46
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 SGD X USDSGD Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară USD/SGD este definită de volatilitatea și iregularitatea sa. Este greu de citit și de prezis, dar perechea oferă posibilitatea de a face profituri substanțiale. Performanța combinației este legată de în mod extins de corelația dintre economiile acestor state importante, dar foarte diferite, cea ale Statelor Unite și cea din Singapore și, prin urmare, mișcările celor două sunt rareori paralele, ceea ce face ca această investiție să fie una cu un grad de risc extrem de ridicat. Dacă ești un comerciant cu experiență căruia îi place să joace un joc de noroc, această pereche valutară ar putea fi perfectă pentru tine.

Investește astăzi cu FxPro.