Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.69% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

USDSGD - Dolar american / Dolarul din Singapore

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap scurt: -12.2592 PointsSwap lung: -12.3705 Points
Scăzut: 1.35041Spread variabil MT5Ridicat: 1.35682
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
06:50 (Local)
Se deschide în 3h 0m
Tokyo
04:50 (Local)
Se deschide în 4h 10m
Londra
19:50 (Local)
Se deschide în 12h 10m
New York
14:50 (Local)
Se închide în 1h 10m

USDSGD Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 7.80Mediu: 8.77
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 SGD X USDSGD Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară USD/SGD este definită de volatilitatea și iregularitatea sa. Este greu de citit și de prezis, dar perechea oferă posibilitatea de a face profituri substanțiale. Performanța combinației este legată de în mod extins de corelația dintre economiile acestor state importante, dar foarte diferite, cea ale Statelor Unite și cea din Singapore și, prin urmare, mișcările celor două sunt rareori paralele, ceea ce face ca această investiție să fie una cu un grad de risc extrem de ridicat. Dacă ești un comerciant cu experiență căruia îi place să joace un joc de noroc, această pereche valutară ar putea fi perfectă pentru tine.

Investește astăzi cu FxPro.