Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 2,040.00Mediu: 7,652.74
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 RUB X USDRUB Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația valutară USD/RUB leagă două dintre cele mai mari și mai bogate economii din lume: Statele Unite și Rusia. Performanța asocierii este mult mai dependentă de corelația dintre cele două, însă această relație are un istoric care o cataloghează ca fiind neregulată, volatilă și greu de anticipat. În mare măsură necorespunzătoare pentru traderul neexperimentat, asocierea poate oferi totuși ocazia obținerii unor profituri substanțiale atunci când este plasată în mâinile unui investitor cu experiență.

Contactează FxPro acum pentru a adăuga combinația în portofoliul tău.