Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.72% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

USDMXN - Dolar american / Peso mexican

Swap scurt: 186.6455 PointsSwap lung: -528.2492 Points
Scăzut: 20.03829Spread variabil MT5Ridicat: 20.18529
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
19:58 (Local)
Se deschide în 13h 52m
Tokyo
17:58 (Local)
Se deschide în 15h 2m
Londra
09:58 (Local)
Se deschide în 22h 2m
New York
04:58 (Local)
Se deschide în 28h 32m

USDMXN Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 211.50Mediu: 214.05
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 MXN X USDMXN Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Perechea USD/MXN "înrudește" două valute globale importante: peso-ul mexican și dolarul american. Împerecherea este puternic afectată de corelarea economiilor acestor națiuni, în timp ce legăturile lor strânse geografice, politice și comerciale creează o dinamică interesantă. Moneda mexicană are un impact redus asupra celei a vecinilor săi din Statele Unite, însă cea dintâi tinde să-i umbrească mișcările celei din urmă. O încercare stimulatorie de tranzacționare dincolo de perechile majore, această pereche poate fi ideală pentru investitorii experimentați în tranzacționarea la un prag de risc ridicat.

Pentru a investi astăzi, contactează FxPro .