Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.69% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

USDJPY - Dolar american / Yen japonez

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap scurt: -16.9695 PointsSwap lung: 12.5426 Points
Scăzut: 136.238Spread variabil MT5Ridicat: 137.241
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
19:28 (Local)
Se deschide în 14h 22m
Tokyo
17:28 (Local)
Se deschide în 15h 32m
Londra
08:28 (Local)
Se închide în 8h 2m
New York
03:28 (Local)
Se deschide în 6h 2m

USDJPY Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.20Mediu: 0.46
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 JPY X USDJPY Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 10.7 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară USD/JPY este una dintre cele mai frecvent tranzacționate perechi valutare din lume, iar popularitatea sa este consolidată de poziția ocupată printre cele "Patru Majore". Această "alianță" a unificat două dintre cele mai mari și mai influențe economii și țări din lume, iar valoarea sa are un impact semnificativ asupra economiei mondiale în ansamblu. Moneda japoneză a experimentat recent un proces rapid de devalorizare, care a influențat valoarea asocierii, dar acest lucru nu a scăzut prea mult din entuziasmul investitorilor pentru această combinație.

Dacă dorești să adăugi perechea USD/JPY în portofoliul tău contactează FxPro astăzi