Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 385.00Mediu: 509.07
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 HUF X USDHUF Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația USD/HUF face legătura între o monedă europeană importantă și o monedă globală majoră, adică între forintul maghiar și dolarul american. Cuplajul este puternic influențat de performanțele economice ale acestor două națiuni și datorită factori diferiți care le influențează, tinde să fie volatil, greu de anticipat și cu risc ridicat. Acest lucru face ca această combinație să fie în mare măsură nepotrivită pentru începători, dar înseamnă că reprezintă o investiție ideală pentru un trader care face tranzacții la un prag de risc ridicat și "simte" oportunitățile.

Dacă dorești să investești în pereche, atunci contactează FxPro acum.