Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.60% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

USDDKK - Dolar american / Coroană daneză

Swap scurt: -99.8969 PointsSwap lung: -18.7776 Points
Scăzut: 6.81414Spread variabil MT5Ridicat: 6.87254
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
13:33 (Local)
Se deschide în 20h 17m
Tokyo
12:33 (Local)
Se deschide în 20h 27m
Londra
04:33 (Local)
Se deschide în 27h 27m
New York
23:33 (Local)
Se deschide în 33h 57m

USDDKK Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 10.00Mediu: 15.80
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 DKK X USDDKK Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Perechea valutară USD/DKK este rareori tranzacționată în afara Danemarcei, însă poate juca un rol util în portofoliul tău. Cele două economii care influențează puternic perechea - cele din Statele Unite și Danemarca - sunt afectate de foarte diferite factori și, prin urmare, încrucișarea tinde să fie volatilă și imprevizibilă. Deși acest lucru îi împiedică pe mulți să investească în pereche, aceasta poate fi combinația ideală pentru traderii care tranzacționează la un prag de risc ridicat, oferindu-le șansă de a obține profituri la fel de importante precum riscurile. >

Pentru a investi astăzi, contactează FxPro .