Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.69% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

USDCHF - Dolar american / Franc elvețian

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap scurt: -11.3969 PointsSwap lung: 7.0957 Points
Scăzut: 0.93111Spread variabil MT5Ridicat: 0.93808
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
06:13 (Local)
Se deschide în 51h 37m
Tokyo
04:13 (Local)
Se deschide în 52h 47m
Londra
19:13 (Local)
Se deschide în 60h 47m
New York
14:13 (Local)
Se închide în 1h 47m

USDCHF Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.90Mediu: 1.25
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 CHF X USDCHF Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 10.7 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Cunoscută în argoul financiar drept "Swissie", combinația monetară USD/CHF se numără printre cele " Patru Majore ". Perechea este una dintre cele mai tranzacționate perechi valutare de pe piețe și leagă două dintre cele mai influente economii din lume. În timp ce puterea economică a Americii este recunoscută la nivel internațional, Elveția a acționat de mult timp ca un centru bancar principal pentru clienți, care a ajutat la crearea unei reputații financiare formidabile. În ciuda faptului că țara a fost recent nevoită să devalorizeze moneda după intrările masive din Europa, dorința de tranzacționare a acestei perechi valutare rămâne la fel de ridicată.

Dacă dorești să adăugi combinația valută USD/CHF în portofoliul tău, contactează FxPro astăzi.