Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.60% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

USDCAD - Dolar american / Dolarul canadian

Swap scurt: -5.0897 PointsSwap lung: -1.3522 Points
Scăzut: 1.35067Spread variabil MT5Ridicat: 1.35636
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
03:58 (Local)
Se deschide în 29h 52m
Tokyo
02:58 (Local)
Se deschide în 30h 2m
Londra
18:58 (Local)
Se deschide în 37h 2m
New York
13:58 (Local)
Se deschide în 43h 32m

USDCAD Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.70Mediu: 1.13
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 CAD X USDCAD Rate
Mărime minimă contract1000 USD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 USD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 10.7 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară USD/CAD este una dintre cele mai populare perechi de valută din lume, denumirea sa cea mai utilizată fiind "The Loonie", datorită imaginii de pe moneda canadiană de $1. Este puternic influențată de activitatea de tranzacționare transfrontalieră între aceste două mari națiuni vecine. Valoarea asocierii este afectată în mod semnificativ de circulația de pe piețele de mărfuri, datorită prevalenței resurselor naturale exploatate și exportate din Canada în SUA. Datorită abundenței informațiilor disponibile despre această pereche și a riscului relativ scăzut asociat cu acesta, combinația este potrivită pentru toată lumea, de la traderul începător și până la investitorul experimentat.

Dacă dorești să adaugi perechea valutară USD/CAD în portofoliul tău, contactează FxPro acum.