Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

PLNJPY - Zlot polonez / Yen japonez

Swap scurt: -9.5144 PointsSwap lung: 1.6699 Points
Scăzut: 32.839Spread variabil MT5High: 32.972
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
21:10 (Local)
Se deschide în 12h 40m
Tokyo
20:10 (Local)
Se deschide în 12h 50m
Londra
12:10 (Local)
Se închide în 4h 20m
New York
07:10 (Local)
Se deschide în 2h 20m

PLNJPY Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 3.90Mediu: 4.69
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 JPY X USDJPY Rate
Mărime minimă contract1000 PLN (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 PLN
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară PLN/JPY este puternic influențată de performanța a două economii importante, dar foarte diferite: Polonia și Japonia. Aceste valute sunt influențate de o gamă largă de factori divergenți și, prin urmare, pot reacționa foarte diferit la evenimentele mondiale. În consecință, perechea este considerată a fi volatilă și greu de anticipat. Pentru investitorul care manifestă mai multă libertate în tranzacționare, poate fi un plus ideal, deoarece îi oferă șansa de a obține profituri la fel de substanțiale precum riscurile cu care se confruntă.

Pentru a investi acum, contactează FxPro.