Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: N/AMediu: 1.17
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 NZD X USDNZD Rate
Mărime minimă contract1000 NZD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 NZD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile NZDUSD și AUDUSD pot fluctua peste maximul declarat în fiecare zi de miercuri, între orele 08:00 - 23:00 (GMT).

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

"Kiwi ", combinația monetară NZD/USD se numără printre cele mai valoroase valute tranzacționate în lume. La fel ca dolarul australian, în ultimele decenii moneda Noii Zeelande a beneficiat de un boom de mărfuri, care a determinat o creștere a valorii cu maximă rapiditate. Această pereche simbolizează relația stabilită între două dintre cele mai influente economii de pe glob, ceea ce a dus la creșterea exponențială a popularității în ultimii ani, atât de mult încât Banca Centrală de Rezervă din Noua Zeelandă a fost nevoită să introducă măsuri de devalorizare în 2012. Este potrivit pentru toată lumea, de la traderul începător și până la cel profesionist.

Dacă dorești să investești în perechea valutară NZD/USD, contactează FxPro astăzi.