Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 12.00Mediu: 26.05
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 SEK X USDSEK Rate
Mărime minimă contract1000 NOK (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 NOK
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară NOK/SEK se tranzacționează rar în afara Norvegiei și Suediei, însă are un rol de nișă în portofoliile multor investitori. Performanța perechii este puternic influențată de corelația dintre economiile a două țări europene datorită legăturilor economice, financiare și politice strânse ale națiunii cu celelalte țări și cu restul zonei euro, mișcările valutare să întâmplă să evolueze în mod paralel. Această predictibilitate relativă înseamnă că perechea valutară NOK/SEK este o alegere ideală pentru cei care caută un nivel de risc mediu pentru a-l adăuga în portofoliul lor.

Pentru a afla mai multe, contactează FxPro astăzi.