Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.60% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

NOKSEK - Coroana norvegiană / Coroana suedeză

Swap scurt: -8.2718 PointsSwap lung: -9.1849 Points
Scăzut: 0.98978Spread variabil MT5Ridicat: 0.99305
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
14:54 (Local)
Se închide în 1h 18m
Tokyo
12:54 (Local)
Se închide în 2h 6m
Londra
03:54 (Local)
Se deschide în 4h 6m
New York
23:54 (Local)
Se deschide în 9h 36m

NOKSEK Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 12.00Mediu: 16.74
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 SEK X USDSEK Rate
Mărime minimă contract1000 NOK (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 NOK
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară NOK/SEK se tranzacționează rar în afara Norvegiei și Suediei, însă are un rol de nișă în portofoliile multor investitori. Performanța perechii este puternic influențată de corelația dintre economiile a două țări europene datorită legăturilor economice, financiare și politice strânse ale națiunii cu celelalte țări și cu restul zonei euro, mișcările valutare să întâmplă să evolueze în mod paralel. Această predictibilitate relativă înseamnă că perechea valutară NOK/SEK este o alegere ideală pentru cei care caută un nivel de risc mediu pentru a-l adăuga în portofoliul lor.

Pentru a afla mai multe, contactează FxPro astăzi.