Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 110.80Mediu: 184.13
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 SEK X USDSEK Rate
Mărime minimă contract1000 GBP (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 GBP
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Performanța perechii de monede GBP/SEK este puternic influențată de corelația dintre două economii europene importante: Marea Britanie și Suedia. Datorită legăturilor lor strânse politice, economice și comerciale cu zona euro, aceste națiuni sunt influențate de mulți factori împărțiți și, astfel, fluctuații paralele ale valorii între ele. Din acest motiv, perechea este considerată relativ previzibilă, dar este totuși o alegere ideală pentru cei care doresc să facă prima lor incursiune dincolo de cele patru perechi majore.

Dacă crezi că perechea GBP/SEK ar putea fi o completare perfectă a portofoliului tău, contactează echipa noastră astăzi pentru a vedea cum te putem ajuta.