Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.60% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

GBPPLN - Lira sterlină / Zlot polonez

Swap scurt: -6.8449 PointsSwap lung: -87.8191 Points
Scăzut: 5.29981Spread variabil MT5Ridicat: 5.32551
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
02:33 (Local)
Se deschide în 31h 17m
Tokyo
01:33 (Local)
Se deschide în 31h 27m
Londra
17:33 (Local)
Se deschide în 38h 27m
New York
12:33 (Local)
Se deschide în 44h 57m

GBPPLN Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 57.70Mediu: 58.65
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 PLN X USDPLN Rate
Mărime minimă contract1000 GBP (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 GBP
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară GBP/PLN este puternic influențată de două țări europene importante: Marea Britanie și Polonia. Fluctuațiile de valoare dintre cele două adesea paralele, datorită legăturilor politice, financiare și comerciale comune și strânse între acestea națiunilor și zonei euro. Numărul redus de tranzacționare al acestei asocieri face că această să fie mai predispusă la volatilitate și imprevizibilitate decât cele mai tranzacționate combinații, dar poate totuși să reprezinte o investiție de risc de risc mediu pentru cei care doresc să își extindă portofoliul.

Dacă doriți să investești, contactează FxPro acum.