Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 1.10Mediu: 1.69
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 NZD X USDNZD Rate
Mărime minimă contract1000 GBP (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 GBP
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Perechea valutară GBP/NZD nu este frecvent tranzacționată, dar are totuși un club considerabil de adepți, compus în mare parte din profesioniști cu experiență în tranzacționarea cu un prag de risc ridicat. Performanța combinării este puternic afectată de corelația dintre două mari lumi economiile: Regatul Unit și Noua Zeelandă, perechea fiind cunoscută pentru volatilitatea și caracterul neregulat al mișcărilor pieței, ceea ce înseamnă că trebuie să fie tratată cu precauție extremă. În mâinile investitorilor cu experiență, totuși, aceasta oferă șansa de a face profituri la fel de importante precum riscurile pe care le presupune.

Dacă dorești să investești în pereche, contactează acum echipa noastră FxPro.